From Floorball Club BFC

Main: Ennakko011011

Kiima huipussaan

Huippusalibandyn uusi kausi 2011-2012 pyörähtää käyntiin tulevan lauantaina 1. päivä lokakuuta maaseutukierroksella Masalan mukavassa Aktia Sport Centerin salibandyhallissa. Tunnelmat ovat jälleen kerran hyvin odottavat, innostuneet ja osittain myös jännittyneet. Ilmassa on selvästi taas pitkästä aikaa rajusti kiimaa. Kesän aikana BFC:ssä kävi melkoinen myllerrys niin joukkueen pelaajistossa kuin valmennuksessakin - kapteenisto pysyi sentään tuttuna ja turvallisena. Alkavaan kauteen BFC lähtee siis muutamalla täsmähankitulla supervahvistuksella ja uuden valmennusjohdon hellässä ohjauksessa. Joukkueen sisäisessä kemiassa on tapahtunut selkeä parannus ja se tulee varmasti näkymään myös kauden tuloksissa. Tosin pientä lisäjännitystä kauden alkuun tuo ennakoitua vaisumpi menestys harjoitusotteluissa, mutta huono kenraaliharjoitus on ennenkin tarkoittanut menestystä varsinaisissa koitoksissa.

Turnauksen ottelut pelataan klo 11 ja 13, joissa ensimmäisessä vastaamme kirmaa kotijoukkueena Kondis ja toisessa vierasjoukkueena viime kaudeltakin meille tuttu TKB. Vastustajiemme analyysi kertoo seuraavaa: Kondis on kovakuntoinen porukka, koska ei heillä muuten tuollaista nimeä olisi. TKB voitettiin toisessa eli melkein molemmissa otteluissa viime kaudella. Näillä evästyksillä siis tuplavoittoon lauantaina.

Katsomon puolelta suurin mielenkiinto lauantain turnauksessa ja koko kauden aikana kohdistunee joukkueen uusiin pelaajiin. Kaikki kolme ovat tulleet joukkueeseen nimenomaan kehittymään pelaajina ja hakemaan uusia haasteita uralleen - seuraa siis heitä...

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko011011
Sivua on muokattu viimeksi 29.09.2011 22:25