From Floorball Club BFC

Main: Ennakko020208

BFC:n tavoitteena jatkaa voittoputkea

Espoolaisen salibandyn ylpeys BFC yrittää jatkaa helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna historiallista voittoputkeaan. BFC on onnistunut voittamaan kolme edellistä otteluaan eikä voittoputken jatkaminen viiteen ole lainkaan mahdoton tehtävä, kun joukkue kohtaa Virkkalassa Raitakissat sekä Pallokeisarit Bluen.

Ensimmäisellä liigakierroksella BFC nujersi Pallokeisarit Hakaniemessä peräti 10-1, mutta hävisi ennakko-odotuksiin nähden katastrofaalisesti Raitakissoille maalein 4-2 erityisen nihkeän väännön päätteeksi. Nyt BFC tavoittelee voittoa, vaikka oman haasteensa otteluun tuo kissaeläinten kotietu.

BFC:n urheasta kokoonpanosta puuttuvat varmuudella puolustaja Antti Kauttu sekä hyökkääjät Antti Halko ja Ari Pesonen. Koko alkukauden loukkaantuneena ollut Tomi Mäenpää ei ole saanut vielä joukkueen lääkäriltä pelilupaa. Myös joukkueen nuoren kaartin pelaaminen turnauksen molemmissa otteluissa on toistaiseksi epävarmaa.

Itse voittotaistelujen ohella esiin nousee myös kaksi muuta olennaista kysymystä: pystyykö maalivahti Seppo Myllymäki torjumaan vihdoin kauden ensimmäisen oikean nollapelinsä? Kykeneekö joukkueen sisäistä maali- ja pistepörssiä johtava Jussi Sulin kasvattamaan etumatkaansa ratkaisevasti?

Tämä ja paljon muuta selviää Virkkalassa lauantaina 2. helmikuuta.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko020208
Sivua on muokattu viimeksi 01.02.2008 02:50