From Floorball Club BFC

Main: Ennakko020411

Paluu Kauklahteen

Tytöt tanssii, linnut laulaa ja aurinko paistaa. Espoossa eletään kaikkien aikojen kevättä, kun koirankakat alkaa pilkottamaan lumikasojen alta. Kinoksien ja kakkojen lisäksi varma kevään merkki on myös salibandykauden päättyminen, joka tapahtuu FC BFC:n miesten I-joukkueen osalta ensi lauantaina 2.4.2011. Tällöin urhea joukkueemme tekee paluun halliin ja kentälle, jossa BFC:tä nöyryytettiin rumasti ja suurinumeroisesti edellisessä turnauksessa noin kuukausi takaperin. Nöyryytys oli sitä mittaluokkaa, ettei kaikkein kokemattomimmat hyökkääjät osaa vielä tänä päivänäkään käsitellä tappioita tai sen syitä analyyttisesti. Tämä on kuitenkin unohdettu ja katseen on käännetty jo tulevaan. Kuitenkin huhujen mukaan joukkueen kapteeni aikoo vielä omalla esimerkillään käsitellä viime turnaukset tappiot ja niiden syyt tällä sivustolla. Pysykää siis kanavalla!

BFC lähtee turnaukseen sijalta 7/10 ja turnauksen jälkeen sijoitus voi olla mitä tahansa väliltä 6-9. Mahdollisuutena on siis päättää ensimmäinen V-divari kausi kunniallisesti lohkon keskivaiheille tai vaihtoehtoisesti jäädä toiseksi viimeiseksi ja välttää VI-divisioonaan putoaminen vain vaivoin. Ei liene siis kenellekään epäselvää kumpaa tavoitetta joukkue lähtee tavoittelemaan ja kumpi sijoitus luo paremmat odotukset ja pohjan kauteen 2011-2012.

Ensimmäinen peli käynnistyy klo 16:00 sarjan jumbojoukkuetta Swigua 93:a vastaan. Tiesittekö muuten, että joukkueen nimessä numero 93 on lähempänä Swigun pelaajien keski-ikää kuin syntymävuotta? Tämä faneille pienenä knoppitietona. Swigu 93 on omalla suorituksellaan pelastanut BFC:n kauden ja varmistanut, että joukkueemme ei ole putoamisvaarassa enää viimeiseen turnaukseen lähdettäessä. Swigun kausi on ollut murheellinen, sillä kauden kolmen ensimmäisen ottelun jälkeen joukkue taisteli kärkisijoista silloisella 4:n pisteen pistepotilla. Valitettavasti kyseisen joukkueen pistepotti on edelleen sama 4, joten joukkueen edellinen voitto on lokakuulta 2010. Joukkueen itseluottamus lienee siis pohjamudissa, mutta tämän kaltainen otteluennakko on omiaan sytyttämään jopa tämän Kirkkonummen lahjan maailmalle. BFC:n ja Swigun edellinen keskinäinen ottelu päättyi BFC:n hienoiseen 9-4 voittoon, josta parhaiten muistetaan Antti Halkon 5 tehtyä maalia. Miten käy tällä kertaa? Mene ja tiedä. Paras tapa selvittää asia on saapua Kauklahden hornankattilaan lauantaina hyvissä ajoin ja kannustaa BFC voittoon.

Illan toisena otteluna nähdään hurja kauden päätös klo 18:00 alkaen, kun lohkon ykkönen Hyry isännöi BFC:tä vastaan. Tähän otteluun joukkue ammentaa voimansa syksyn 2009 ottelusta, jossa BFC kaatoi tällä samaisella kentällä Hyryäkin kovemman pelaajanipun - Majurit. Joukkueiden edellinen kohtaaminen joulukuussa päättyi Hyryn helpoon 7-2 voittoon, mutta silloin BFC ei saanut parasta teräänsä esiin. Neljä kuukautta myöhemmin vastaan asettuu entistä vahvempi ja valmiimpi BFC, jonka suoraviivaiset hyökkäykset, timantin kova puolustus ja eleetön maalivahtipeli tulee olemaan Hyrylle myrkkyä. Tätä näytöstä ei kannata missata mistään hinnasta, joten hodarikiskalle kannattaa jonottaa jo Swigu-ottelun puolella.

Siis enää 3 yötä ja kaikki edellä kuvattu on totisinta totta ja kausi saa arvoisensa päätöksen! Viimeinen turnaus antaa myös vastaukset moniin mieltä kutkuttaviin kysymyksiin. Kuka voittaa lopulta pistepörssin? Kestääkö Joakimin kasetti? Pysyykö Samin johto kauden päätökseen asti? Vai tuleeko Halko ohi perinteisellä viiden maalin ottelulla? Kuka voittaa puolustajien pistepörssin? Ilkka vai Tuomas? Entä mitä tekee Marttin? Vain 6 otettua jäähyminuuttia ennen viimeistä turnausta kertoo omaa karua kieltään. Entäpä ketkä antavat viimeiset mahdolliset näytöt kauden tsemppari ja kehittyjä palkintoja silmällä pitäen? Päättyykö Sepon ura päävalmentajana? Kuka pelaa viimeisen ottelunsa BFC:ssä? Tule siis paikalle, näe joukkue viimeistä kertaa nykyisessä kokoonpanossaan ja hanki vastaukset edellä esitettyihin kysymyksiin.

Seuraa heitä:

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko020411
Sivua on muokattu viimeksi 30.03.2011 22:10