From Floorball Club BFC

Main: Ennakko031211

4. Turnaus

Kysymys: Missä turnaus pelataan? Vastaus: En tiedä...

Pitää varmaan käydä lukemassa tämän ennakon jälkeen vähän tarkemmin tulevasta turnauksesta. Tosin Sepon Fordin tarjoama pehmeä "kyyti" vie minut joka tapauksessa paikan päälle, eikä sillä pelipaikallakaan niin väliä ole kun tarkoituksena lienee voittaa molemmat ottelut.

Sen sentään muistan että pelit ovat klo 16 ja klo 18. Vastustajista en tiedä mitään eikä tarvitsekaan, koska meidän tulee lähteä omalla peli-identiteetillämme tuleviin koitoksiin. Jos joku ei vielä tiedä niin peli-identiteettimme on Anssin lanseeraama avauskuvio, joka on auennut noin 3 % joukkueemme pelaajista ;) Itse osaan sen koska vasemman laitahyökkääjän rooli on (kiitos Anssi siitä) kaikista helpoin.

Jos emme ole turnauksen jälkeen enää välittömässä putoamisvaarassa, voimme olla lopputulokseen tyytyväisiä. Eli vähintään yksi voitto pitää ottaa.

Seuraa heitä:

Kolmosketju: Missä tehot? Karvauspeli on hyvää, mutta maaleja ei tule mistään. Luotan täysin Anssin rystybravuuriin... Antin avausmaalia odotellessa...

Kakkosketju: Missä tehot ja puolustuspeli? Vinkki: Treeneissä huomattua; jos syötät Jyrkille maalin eteen kovan syötön lapaan -> pallo on aina maalissa. Tämän jälkeen voi puolustuspelinkin unohtaa, koska maalin jälkeen voi tulla vaihtoon ;)

Ykkösketju: Nyt voi pojat näyttää muiden ketjujen treeneihin osallistuville pelaajille, että lahjattomat harjoittelee...

Maalivahtipeli: Viime pelin perusteella ykkösmaalivahdin tontti on sirtynyt Sepolta Vilhon harteille. Seppo kuitenkin väitti pelanneensa kipeänä, joten nyt nähdään Sepon todelliset kyvyt. Vai onko Seppo niin sanotusti ilmiannettava Vale-maalivahtina valelääkäärien tapaan :)

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko031211
Sivua on muokattu viimeksi 01.12.2011 13:19