From Floorball Club BFC

Main: Ennakko040409

Kaikkien aikojen Espoolainen urheilukevät!

Tänä keväänä Espoossa räjähtää! Kaupunki elää kaikkien aikojen urheiluhuumassa ja tunnelma niin kaduilla kuin toreillakin on käsin kosketeltavissa. Espoo Team voitti naisten koripallon mestaruuden, Bluesin A-nuoret ja naiset voittivat jääkiekon mestaruuden sekä myös miesten joukkue taistelee parhaillaan pääsystä SM-finaaliin. Kuitenkin ehkä kaikkein kovimmasta saavutuksesta vastaa espoolaisen salibandyn jalokivi FC BFC, joka taistelee miesten Etelä-Suomen VI-divisioonan viidennestä sarjasijoituksesta. Joukkue voi varmistaa sarjasijoituksensa loppuunmyydyllä THT-centerin areenalla huomenna 4.4, kun vastaan asettuu ensin Pandakissat ja tämän jälkeen sarjajohtaja Rangers Pantterit.

THT edustaa areenana pääkaupunkiseudun parhaimmistoa, mutta FC BFC ei ole pystynyt parhaimpaansa tässä hallissa. Joukkue pelasi kaikkien aikojen ensimmäiset arvokisansa juuri tällä areenalla, jolloin saaliiksi jäi vaatimattomasti yksi piste ja rahoituspäällikön täyttämät hauskaakin hauskemmat ottelupöytäkirjat. FC BFC lähtee parantamaan suoritustaan tavoittelemalla neljää pistettä, vaikka sarjasijoituksen varmistamiseen riittää myös vaatimattomat kaksi pistettä. Jo lähes varman viidennen sijan voi varastaa enää Virkkalan ylpeys ViTu, joka läähättää FC BFC:n selkään kahden pisteen erolla ja paskalla maalierolla. Helppoa neljän pisteen iltaa ei kuitenkaan ole tiedossa, sillä areenan kenttä on Amsterdamin lentokenttääkin suurempi. Niinpä joukkueen on pelattava erittäin kurinalaisesti ja pelaajien väliset etäisyydet on katsottava tarkkaan.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu Jumalan sanan lähettiläät: Karvakissat. Raitakoirat on tyypillisesti ollut helppo suupala FC BFC:lle, josta kertoo myös edellisen kohtaamisen suvereeni 4-3 voitto. Nähtäväksi jääkin, että millä keinoilla Karvakorvat kykenevät kääntämään pelin itselleen. Todennäköisesti tällaisia keinoa ei kuitenkaan löydy. Ensimmäisen voitetun ottelun jälkeen onkin helppo siirtyä täysin paineettomaan otteluun, kun vastaan asettuu sarjajohtaja Rangers Pantterit. Edellinen kohtaaminen Panttereita vastaan päättyi erinomaisen pelin jälkeen 1-13 tappioon. Tappiosta on otettu opiksi ja päävalmentaja Seppo Myllymäki näkee, että lauantaina numerot saattavat varsin todennäköisesti olla toisin päin - FC BFC päättää kautensa 13-1 voittoon.

Viimeinen turnaus antaa vastauksia myös yleisön huulilla pyöriviin kysymyksiin:

Turnauksen lipunmyynnissä oli käytössä suomen kaikkien aikojen suurin lipunmyyntikapasiteetti ja liput myytiin loppuun kuudessa ja puolessa minuutissa. Mikäli jäit liputta, ei hätää. Näitä pelejä ei kukaan halua missata, joten Nelonen kuvaa suorana kakkoslohkon ratkaisuottelut. Studiolähetys alkaa puoli tuntia ennen ensimmäisen ottelun alkua ja mikäli turnaus on aikataulustaan myöhässä, siirtyy muu Nelosen ohjelmisto ensi kesälle. Nelonen näyttää kaikesta huolimatta molemmat ottelut kokonaisuudessaan! Pysykää kanavalla.

Seuraa heitä:

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko040409
Sivua on muokattu viimeksi 03.04.2009 15:29