Floorball Club BFC
Ennakko 041014

Main.Ennakko041014 History

Piilota vähäiset muutokset - Näytä muutokset sivulla

03.10.2014 19:16 - jyrki -
Lisätty rivit 1-41:
!!Ruskeasuolta kajahtaa

FC BFC lähtee uuteen kauteen kaksijakoisella joukkueella, toinen puoli koostuu vanhoista sammumassa olevista tähdistä, jotka hakevat kaudelta uutta nostetta ja paluuta menneisiin kulta-aikoihin. Toinen puoli koostuu nuorista hyvässä nousussa olevista nykyisistä tähtipelaajista, jotka viime kaudella kyykyttivät mennen tullen vanhoja konkareita joukkueen sisäisessä pörssissä. Nyt kaikki starttaavat kauteen jälleen kerran puhtaalta pöydältä. Sankarinviitat ovat taas jokaisen ulottuvilla. Koska hallitseva pistepörssin ykkönen on palkintomatkalla Hunksien seurassa ja viime kauden ykkösveska hänen avecinaan, aukeaa uusille ratkaisijoille ainutlaatuinen tilaisuus napata tukeva ote pistepörssissä sekä torjuntatilastossa.

Aamun ottelu on kolmen kauden takaista vanhaa tuttua porukkaa Telaketjua vastaan. Tuolloin tuli kuokkaan niukasti kaksi kertaa, joten jo ihan tilastollisestikin nyt on BFC:n vuoro voittaa. Peruspelillä ottelusta on poimittavissa helpohkot kaksi pistettä ja nollapeli Dysonille ei olisi mikään kummoinenkaan ihme.

Lohkomme "Vaasan Sport" eli Jokerit IV, nousi kabinettipäätöksellä täysin ilman urheilullisia perusteita vitosdivariin. Tunnetusti tämä sählyjoukkue pelaa "muka-salibandya", joka tietää BFC:lle runsaasti ylivoima-aikaa. Toisaalta Stoben kasetti tulee hajoaamaan, joten kaksi tai kolme alivoimaakin on tiedossa. Toivottavasti ei kuitenkaan Halkomaisia vitosia nähdä. Ainoa toivo alivoiman välttämiseksi lienee kaljavedon uudistaminen Stoben osalta? Kävi miten kävi, niin tämä ottelu päättyy ennen täyttä aikaa 12-0 tai 13-1 voittoon.

Pelaavasta kokoonpanosta on useampi aiempien kausien luottopelaaja sivussa keskittyen kasvattamaan orgaanisesti seuran juniorijoukkueita. Seurajohto toivottaa herroille onnea ja menestystä valitsemallaan tiellä.

'''Seuraa heitä:'''

*Jyri: Kenkäpuoli maalipyssy, joka on osoittanut huimaa maalivainua sekä kesä- että talviliigassa. Rouhija number uno.

*Stobe: Kuumakalle, jonka pelätään ottavan vähintään pari jäähyä. Perinteinen olutveto olisi taas tällä kaudella paikallaan.

*Stefan: Seuralla on tällä kaudella mustavalkoinen maalivahtikaksikko. Stefanin kohdalla pätee Wesley Snipes -lause "Always bet on the black"

*PekkaR: Kärkikynä ja karvauskone, jonka suoritukset tulevat taas kerran yllättämään sekä omat että vastustajat

*Tofi: Entinen maalitykki ja joukkueen mielensäpahoittaja. Perinteisiin kuuluvan innostavan negaation kautta tulevalla kaudella ainakin toiseen kohtaan tullee muutos.

*Jykä: Vanha sotaratsu on puettu taas uusiin tukivöihin ja remmeihin, joten pappa pysynee koossa taas yhden kauden. Kapteenin virkaa toistaikseksi ennen syyskauden saunailtaa hoitava kaljupää jättänee taas laukomatta hyvistä paikoista syöttäen kerta toisensa jälkeen oikealle.

*Halko: Ainoa pelkällä sukunimellä tunnettu pelaaja. Tältä peruuttavalta raskasveturilta odotetaan viiden maalin otellukohtaista perussettiä.

*MikkoM: Varakapteeni ja jokapaikanhöylä, formulakuskin jalka liikkuu ja maisema vaihtuu.

*MikkoS: Se toinen Mikko ja se isompi jokapaikanhöylä. Piiska viuhuu tuhoisasti sekä puolustajan että sentterin paikalta.

*Janne: Sairaannopeapakki, jolle koko joukkue toivoo terveyttä ja menestystä

*Joni: Rajujen sisäisten riitojen saattelemana joukkueesta jokin vuosi sitten eronnut nelosdivarin tulppaani tekee paluun seuraan ja pelaavaan kokoonpanoon. Riidat on sovittu ja ne ovat taaksejäänyttä elämää. Try-outin aikana Joni onnistui vasten kaikkia odotuksia vakuuttamaan valmennusjohdon ja lunasti näin itselleen legendaarisen pelipaidan numero 9.

*Pete: Paalosmaa version 2.0 - 30 kiloa painavampi, sama jalkanopeus, mutta laukaus 100 ellei jopa tuhat kertaa kovempi

*Teemu: Moninkertainen Sika ja joukkueen varauksetta ihailema puolustusjyrä

*Anssi: Joukkueen historian menestynein valmentaja ja perushidas sekä perusvarma puolustuksen isähahmo