From Floorball Club BFC

Main: Ennakko041014

Ruskeasuolta kajahtaa

FC BFC lähtee uuteen kauteen kaksijakoisella joukkueella, toinen puoli koostuu vanhoista sammumassa olevista tähdistä, jotka hakevat kaudelta uutta nostetta ja paluuta menneisiin kulta-aikoihin. Toinen puoli koostuu nuorista hyvässä nousussa olevista nykyisistä tähtipelaajista, jotka viime kaudella kyykyttivät mennen tullen vanhoja konkareita joukkueen sisäisessä pörssissä. Nyt kaikki starttaavat kauteen jälleen kerran puhtaalta pöydältä. Sankarinviitat ovat taas jokaisen ulottuvilla. Koska hallitseva pistepörssin ykkönen on palkintomatkalla Hunksien seurassa ja viime kauden ykkösveska hänen avecinaan, aukeaa uusille ratkaisijoille ainutlaatuinen tilaisuus napata tukeva ote pistepörssissä sekä torjuntatilastossa.

Aamun ottelu on kolmen kauden takaista vanhaa tuttua porukkaa Telaketjua vastaan. Tuolloin tuli kuokkaan niukasti kaksi kertaa, joten jo ihan tilastollisestikin nyt on BFC:n vuoro voittaa. Peruspelillä ottelusta on poimittavissa helpohkot kaksi pistettä ja nollapeli Dysonille ei olisi mikään kummoinenkaan ihme.

Lohkomme "Vaasan Sport" eli Jokerit IV, nousi kabinettipäätöksellä täysin ilman urheilullisia perusteita vitosdivariin. Tunnetusti tämä sählyjoukkue pelaa "muka-salibandya", joka tietää BFC:lle runsaasti ylivoima-aikaa. Toisaalta Stoben kasetti tulee hajoaamaan, joten kaksi tai kolme alivoimaakin on tiedossa. Toivottavasti ei kuitenkaan Halkomaisia vitosia nähdä. Ainoa toivo alivoiman välttämiseksi lienee kaljavedon uudistaminen Stoben osalta? Kävi miten kävi, niin tämä ottelu päättyy ennen täyttä aikaa 12-0 tai 13-1 voittoon.

Pelaavasta kokoonpanosta on useampi aiempien kausien luottopelaaja sivussa keskittyen kasvattamaan orgaanisesti seuran juniorijoukkueita. Seurajohto toivottaa herroille onnea ja menestystä valitsemallaan tiellä.

Seuraa heitä:

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko041014
Sivua on muokattu viimeksi 03.10.2014 19:16