Floorball Club BFC
Ennakko 051008

Uusi kausi, uudet kujeet

FC BFC:n kilpailukausi käynnistyy tulevana sunnuntaina 5.10. itärajan läheisyydessä Sipoo Areenalla. Lievään pettymykseen päättynyt viime kausi on nyt taaksejäänyttä elämää ja joukkue on lyhyen kesäloman jälkeen valmistautunut täydellä höyryllä tulevaan kauteen. Joukkueen kokoonpano eli jonkin verran kesän aikana - lopputuloksena on entistä vahvempi BFC. Joukkue oli selkeä voittaja kesän pelaajamarkkinoilla. Markkinoilla joista hankittiin kolme loistavaa huippupelaajaa korvaamaan muutamaa kädetöntä kehäraakkia, jotka kuntopohjan ja motivaation petettyä päättivät lopettaa vaativan kilpasalibandyn. Muutenkin kesän try-outit olivat mielenkiintoisia, niissähän todettiin esimerkiksi ettei IV-divarin pelaaja kuntonsa puolesta välttämättä mahdu FC BFC:n huippukuntoiseen joukkueeseen.

Kauden avausturnaus on aina pienoinen kysymysmerkki, joten kaikilta vaaditaan nyt tavallista enemmän keskittymistä omaan suoritukseen. Harjoituspeleissä mainiosti toiminut pelisysteemi joutuu nyt ensimmäistä kertaa todelliselle koetukselle, joten kentällisten tulee keskittyä sitä noudattamaan. Entistä arvaamattomammaksi turnauksen tekee täysin tuntemattomat vastustajat. Vastustajan skauttamista otona hoitava FC BFC:n pr-päällikkö oli viime viikolla Vermossa kuullut tiettyjä huhuja, mutta niistä tarkemmin sunnuntaina ennen otteluja.

Avausturnaus antanee jo tiettyä osviittaa koko tulevaa kautta varten. Avoimia kysymyksiä on joukkueen keskuudessa paljon. Kuka on tulevan kauden maalikuningas? Entäpä ykkössentteri? Miten uudet vahvistukset sopivat joukkueeseen tosipaikan tullen? Miten reagoi vastustaja kun BFC:n sika ei olekaan sunnuntaina pelaavassa kokoonpanossa? Kapteeni on turnauksesta poissa - kumpi varakapteeneista hoitaa homman? Ovatko joukkueen cheerleaderit parhaalla kokoonpanolla mukana? Ja jos ovat, niin tuleeko pelistä sen jälkeen enää mitään? Ovatko kaikki pelaajat paikalla viimeistään 30 min ennen ottelun alkua? Syöttääkö kukaan kenellekkään?

Joten uusi kausi ja uudet kujeet (ja ex-rahoituspäälliköllä vanhat)

Seuraa heitä - uudet vahvistukset:

  • Puolustuksen kovanaamat #8 Mikander ja #80 Herranen, pysyvätkö vastustajat suosiolla poissa maalin edustalta vai onko tulossa tulikuumaa vääntöä ja mahdollisesti jälleen suihkukomennuksia?
  • FC BFC:n oma Raimo Helminen, Harri "Lätty" Rusanen #91. Löytääkö Harri yhteisen sävelen laituriensa kanssa vai jäävätkö lätyt syömättä?