From Floorball Club BFC

Main: Ennakko051209

BFC matkustaa Itä-Helsinkiin

Ensimmäisessä ottelussaan, jota televisioi myös Urho-Tv, BFC kohtaa kärkitaistossa tiukasti mukana olevan RF-Crewin. Crew on sarjassa pari pistettä BFC:n edellä, joten kamppailua voidaan ehdottomasti kutsua ns. neljän pisteen otteluksi. RF-Crew lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina, voittihan se edellisessä turnauksessa FBC Elitin näytöstyyliin 6-0 ja Pallokeisarit 15-3. Myös BFC voitti molemmat viime turnauksen ottelunsa kaadettuaan Pallokeisarit 8-1 ja Raitakissat 6-2 ottelussa, jossa Diili-Seppisellä oli elämänsä tilaisuus avata uransa maalitili, mutta vain maalivahdin upea pelastus rangaistuslaukauksessa esti tämän. Ottelusta on odotettavissa tasainen ja vähämaalinen kamppailu, jossa ratkaisevaan asemaan astuvat joukkueiden maalivahdit. Myllymäen Seppo kävi viimeistelemässä joulukuntoaan talviliigan mittelössä, jossa selän taakse meni vain kaksi maalia kovassa tulituksessa, joten BFC:n osalta asiat ovat sillä saralla enemmän kuin hyvässä kunnossa. RF Crewin maalivahti sen sijaan on huhujen mukaan "viimeistellyt" kuntoaan käymällä tiuhaan tahtiin helsinkiläisessä DTM-ravintolassa. Ottelussa nähdään, kumman maalivahdin valmistautuminen on ollut parempaa..

Toisessa ottelussa vastaan asettuu lohkossa odotuksiin nähden täysin alakanttiin pelannut Flob III, joka edellisessä turnauksessa hävisi katastrofaalisesti 13-1 Majureille ja Kolinallekin 8-0. Joukkue on lohkon kolmanneksi viimeisenä saavutettuaan kahdeksasta ottelusta säälittävät viisi pistettä. Tuloksista päätellen joukkueessa on kriisi päällä ja huhut kertovatkin ottelun BFC:tä vastaan olevan joukkueen toiminnan jatkamisen kannalta ratkaiseva. BFC keskittyy kuitenkin ottelussa omaan tekemiseensä eikä välitä vastustajan tilanteesta. Ottelusta on odotettavissa yksipuolinen näytös peli-ilonsa löytäneen BFC:n ja tuskaisen vastustajan välillä ja tulosvetoon onkin tarjolla pelivihjeenä BFC 9,10 ja Flob 0,1.

Seuraa heitä:

#2 Antti Seppinen

Diili-voittajan viime aikojen elämä on ollut yhtä ruusuilla tanssimista. Avaako Antti maalitilinsä ja saa sen kerman kakkunsa päälle?

#31 Ilkka Taponen

Ilkka käväisi Venäjän 3-divisioonassa näytillä viime viikolla, mutta vielä ei sopimusta syntynyt. Miten tämä kaikki myllerrys vaikuttaa Ilkan otteisiin?

#69 Seppo Myllymäki

"Suppo" oli viime peleissä lähellä kauan kaivattua nollapeliä. Tuleeko se vihdoin?

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko051209
Sivua on muokattu viimeksi 03.12.2009 08:27