From Floorball Club BFC

Main: Ennakko070210

Vain voitot kelpaavat!

Sunnuntaina jälleen Myllypuron Arena Center -salibandypyhättöön kokoontuu joukko erinäisiä 6. divisioonan salibandyjoukkueita, joista Floorball Club BFC saa vastaansa tällä kertaa Vanhat Koirat ja TU:n eli Tuomarilan Urheilijat. Samat joukkueet BFC kohtasi voitokkaasti lokakuussa vastuuturnauksessaan Ruskeasuolla. Kyseessä on kauden 7. turnaus ja kausi on kääntynyt jo loppupuoliskolle. Lohkon kärkisijoille on tunkua, joten jokaisessa pelissä pelataan vain ja ainoastaan voitosta. Kaikki ei kuitenkaan ole enää omissa käsissä tässä vaiheessa kautta.

Ensimmäisessa pelissä vastaan asettuu sarjataulukossa 3. viimeisenä majaileva Vanhat Koirat, joka on kokenut edellisissä otteluissaan todellisia selkäsaunoja päästäen mm. Pallokeisareiden nöyryyttämään heitä 9-1 lukemin. Edellisessä kohtaamisessa BFC oli Koiria parempi lukemin 7-3 ollen pelillisesti selkeästi parempi joukkue. Tällä kertaa BFC asennoituu pelaamaan nöyrästi loppuun asti, jolloin viimekertaista viimeisen erän repsahdusta ei tulla näkemään. Ellei vastustaja ole pistänyt haisemaan pelaajamarkkinoilla edellisten pelien jälkeen, pelin pitäisi olla melkoisen selvä BFC:n eduksi.

Toisessa pelissä vastustajana on TU, jolla ei tosin ole mitään tekemistä 2000-luvun alkupuoliskolla pelanneella legendaarisella kokoonpanolla. Nykyinen TU tunnetaan lähinnä eräästä maajoukkuekuvioistakin tutusta salibandyikonista, jonka läsnäolo kentällä jää tuskin keneltäkään huomaamatta. BFC:n kauden ensimmäinen kohtaaminen TU:ta vastaan ei ollut missään nimessä helppo. Vastustaja sai aggressiivisella karvauksella BFC:n pelaajat suorastaan paniikkiin. Ottelu oli varsinainen maalintekokilpailu, jossa BFC oli parempi lopulta lukemin 7-5. Tällä kertaa moiseen hazardipeliin ei ole varaa!

BFC:n pelaajavalmentaja Seppo Myllymäki on painottanut etenkin maskipelaamisen ja tahtotilan merkitystä harjoituksissa. Nähdäänkö se peleissä vastustajan maaliverkkojen soimisen muodossa? Sen ja monta muuta asiaa näet sunnuntaina Myllypurossa. Nähdään siellä!

Seuraa heitä:

#68 Jussi Sulin: Ruotsissa vuokralla oleva peluri palaa tähän turnaukseen näyttämään länsinaapurin mallia. Jatkuuko maali per peli -tahti?

#80 Marttin Herranen: Puolustaja kävi hakemassa uutta virettä peliinsä saksalaisen jalkapalloilun ja olutkulttuurin parista. Miten tämä näkyy hänen pelissään vai näkyykö mitenkään?

#2 Antti Seppinen: Miehen ruskettunut olemus ja sponsorivarustuksesta etenkin pelisukat ovat herättäneet suurta ihailua joukkuetovereissa. Häkellyttääkö Seppinen myös vastustajat?

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko070210
Sivua on muokattu viimeksi 05.02.2010 16:45