Floorball Club BFC
Ennakko 080215

Noniin..

FC BFC:n taival miesten 5-divisioonan Etelä-Suomen lohkossa numero 1 jatkuu sunnuntaina 8.2.2015 Myllypurossa kun vastaan asettuvat lohkon keskivaiheilla lymyilevät Jokerit IV ja Ranko.

Asetelma päivän peleihin lähdettäessä on tuttu. FC BFC johtaa lohkoa ja mikään muu kuin täysi pistepotti ei kelpaa seurajohdolle puhumattakaan lojaaleista, mutta vaativista, kannattajista. Näennäisesti voisi olettaa, että voitot irtoavat suhteellisen helposti. Kuntopuntari näyttää FC BFC:n osalta erittäin hyvältä ja valmentajan lausuntoa lainatakseni "..vain parhaat pääsee huomenna kehiin". Kentällä nähdään siis erittäin hyvässä nosteessa oleva BFC, jonka laajasta rosterista on pelaavaan kokoonpanoon valittu tämän hetken kuumimman pelaajat. Mikä voisi mennä vikaan?

Neljä seurattavaa asiaa:

1) Aiheuttavatko narripaidat ylilatauksen FC BFC:n riveissä, vai pysyykö pakka koossa?

2) Saadaanko Rangon parivaljakko Pihlaja & Meuronen pidettyä kurissa? Herrat ovat tehneet lähes puolet Rangon kaikista maaleista ja majailevat liigan pistepörssin terävimmässä kärjessä.

3) Lähdetäänkö kentälle takin liepeet lepattaen ja kengännauhat solmimatta? Näin ei sopisi tehdä, sillä vaikka FC BFC on molemmat joukkueet voittanut alkukaudesta, tulivat molemmat voitot vain yhden maalin erolla.

4) Myllypuron puutteelliset lämmittelytilat: Onko kenttiä vapaana? Saako ikämiesosasto paikat lämpimiksi?