From Floorball Club BFC

Main: Ennakko081108

Kestääkö hermot, entä kunto?

FC BFC:n kivikova miehistö lähtee järjestyksessään kauden kolmanteen turnaukseen odottavin tunnelmin. Edellinen turnaus meni lähes täydellisesti maalivahti-valmentaja Seppo Myllymäen pelikirjan mukaisesti ja tuloksena olivat sekä kovan yrittämisen jälkeen saavutettu kauden avausvoitto että myös makea voitto myös toisesta ottelusta. Täysi pistepotti lämmitti joukkuetta ja valmentajaa. Eräs ex-rahoituspäällikkö lausui saunassa turnauksen jälkeen legendaarisen lauseen: "Me olemme kuutosdivarin paras jengi".

Edellinen turnaus on kuitenkin jäänyt taakse ja on aika katsoa tulevaan. Tulevana lauantaina Myllypuron pahamaineisen lähiön Arena Center-salibandykeskuksen hurmeisilla kentillä BFC:n miehistö saa vastaansa sarjataulukossa yläpuolellaan olevat joukkueet eli Swigu 93:n Espoosta sekä sarjaa johtavan Janthers-lauman. Turnauksen lopputulos kulminoituu ennen kaikkea siihen, jaksaako BFC:n rutinoitunut miehistö noudattaa valmentajan laatimaa pelikirjaa ja pysyykö pakka kasassa koko turnauksen ajan. Pystyykö BFC:n miehistö pelaamaan aidosti joukkueena?

Tiedossa on todennäköisesti pelejä,jossa BFC on haastajan asemassa, jolloin puolustus/vastahyökkäyspelin merkitys nousee arvoon arvaamattomaan. Ensimmäisissä turnauksissa joukkueen hyökkäyspelin sieluksi noussut Sami Lajunen on alustavien tietojen mukaan valtiollisten velvollisuuksien takia estynyt pelaamasta. Kysymys kuuluukin, että kuka tai ketkä hyökkääjät nostavat profiiliaan ja paikkaavat tämän merkittävän tehollisen aukon. Puolustuspäässä tulee todennäköisesti kiire, joten turhat virheet ja paniikkiratkaisut on karsittava pois. Myös kuntopohja tulee näyttelemään ratkaisevaa roolia ottelujen tulosta ratkottaessa. Jos BFC:n kuntopohja kestää ja vastahyökkäyspeli toimii, on odotettavissa valoisa tulos.

Tarkaile heitä!!

Puolustus

#31 Ilkka Taponen, korkean roikkurannesyötön mestari, joka tukee ja rauhoittaa puolustuksen toimintaa. Kuinka hermot kestävät, kun vastassa on joukkueet, jotka antavat puolustukselle vahvaa pallollista painetta?

Hyökkäys:

#21 Peter Hellman, kultaranteinen hyökkääjä, joka ensimmäisissä peleissä antanut väläyksiä loistavasta rannelaukauksestaan. Suurin kysymys kuuluu riittääkö kunto ja asenne nöyrään kahden pään pelaamiseen?

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko081108
Sivua on muokattu viimeksi 06.11.2008 09:18