From Floorball Club BFC

Main: Ennakko081212

härifrån tvättäs Ekenäs!

Syyskauden tähän mennessä puhtaalla pelillä pelannut BFC lähtee vuoden 2012 viimeiseen osaturnaukseen Tammisaareen ennakkosuosikin viitta harteillaan.

Luvassa on kaksi tiukkaa kamppailua. Ensin sarjan alempaan keskikastiin kuuluvaa fyysisesti pelavaa SBS Westiä vastaan, ja sen jälkeen Uglyesiä vastaan.

Avainasemassa Tammisaaressa tulee olemaan alkukaudella hyvin toiminut viisikkopeli kentän molemmissa päissä.viime turnauksessa BFC sortui jäähyilyyn, johon ei Tammisaaressa ole varaa. Mikäli BFC onnistuu löytämään ratkaisijoita yhtä laajalta rintamalta kuin aikaisemmassa turnauksessa, ja maalivahtipeli toimii yhtä hyvin kuin Kauklahdessa, niin BFC on vahva ehdokas jatkamaan joulutauolle edelleen puhtaalla pelillä. Lisäksi onnistuneella kuljetuksella on iso rooli, kun vieraspeli on kyseessä. Onnistuuko BFC sopimaan kimppakyydeistä, vai saapuvatko pelaajat erikseen?

seuraa heitä:

Jussi Kumpuniemi: Viime turnauksessa nollapelin pelannut, ja maalinsa 89minuuttia puhtaana pitänyt Jussi on viimeaikoina ollut hyvässä vireessä, tarttuvatko pallot myös lauantaina?

Ykkös-Ketju: Alkukauden ehkä hivenen tahmeasti aloittanut ykköskenttä on löytänyt tehonsa. Jatkuuko tehoilu myös Tammisaaressa?

Teemu: Viime ottelussa avausmaalinsa iskenyt puolustaja on esittänyt vahvoja otteita läpi kauden.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko081212
Sivua on muokattu viimeksi 06.12.2012 17:25