From Floorball Club BFC

Main: Ennakko100109

BFC palaa myllypuroon

Ensi lauantaina BFC palaa Myllypuron areenalle josta joukkueella ei ole paljon hyviä muistoja. Tuoreessa muistissa ovat vielä kaksi kirvelevää tappiota viime vuoden puolelta. Uusi vuosi on tuonnut joukkueen piiriin uusia kysymysmerkkejä. Isoin kysymys liittyy keskushyökkääjä tilanteeseen. Tammikuun siirtoikkunan avauduttua pitkänlinjan BFC:n mies Simo Huotilainen siirtyi Itävallan pääsarjaan. Vaikka tiedossa oli että moni suurseura oli jo pitkään Simon perässä, ei näihin menetyksiin voi koskaan täysin varautua.Myös keskushyökkääjien, Harrin ja Mikon päivänkunto on hieman epäselvä sillä heitä ei ole liikaa viime aikoina treeneissä näkynyt. Tavoitteena joukkueella ehdottomasti on pääsy takaisin voittojen tielle. Myös ylivoiman soisi toimivan, sillä sitä on jo pitkään treenattu.

Seuraa heitä:

Niko Mörsky: Viime turnauksessa suorastaan hirvittävään maalivireeseen yltänyt laituri ei ole osoittanut hyytymisen merkkejä kovissa harjoituksissa ja on varmasti vaarallinen myös kuumassa lauantai aamupäivässä.

Tuomas Ottela: Tuomas on joukkueen tuki ja turva myös ensi lauantaina. Tuomas pelaa hyvin puolustaja jolloin hänellä on iso vastuu alakerran pallollisesta pelaamisesta. Nyttemmin häntä on kokeiltu myös keskushyökkäjän rooliin, hänestäkö yllätys nimi tälle tontille? Lisä wiboja tuo uusi facebook status seurustelutilannetta koskien!

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko100109
Sivua on muokattu viimeksi 09.01.2009 10:36