From Floorball Club BFC

Main: Ennakko101112

Panokset kovenee!

Lauantaina 10.11.2012 pelattava 3. turnaus Kauklahden THT-Centerissä on joukkueelle yksi kauden kulmakivistä. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu sarjassa toisena oleva EIF Tammisaaresta. Luvassa on siis varmasti tiukka taistelu, johon BFC lähtee kuitenkin pieni ennakkosuosikin viitta päällään.

Toisessa ottelussa vastaan tulee Red Stars II, joka asettuu sarjataulukossa puolenvälin huonommalle puolelle. Ottelu on kuitenkin lähdettävä pelaamaan hyvällä asenteella ja temmolla, ettei käy kylmät. Salibandyssä niin monesti on nähty, kuinka kaikki on mahdollista.

Joukkue on harjoitellut tiiviisti ja pelannut myös muiden liigojen otteluja. Näyttäisi siltä, että joukkueen sisällä vallitsee tällä hetkellä hyvä flow ja kaikki pitäisi olla valmista viikonloppua varten. Sairastupakin näyttää olevan harvinaisen tyhjä, niin kuin aikaisemmissakin turnauksissa. Myös Tuomas Ottela tekee paluun BFC:n kokoonpanoon saatuaan kovan tällin viime turnauksessa joukkuetoveri Mikko Melkkilän mailasta kasvoihinsa.

Seuraavassa kolme tärkeää prinsiippiä turnausta ajatellen:

+ Lyhyet vaihdot, pelitemmon ylläpito

+ Ratkaisuja laajalta rintamalta

+ Oma pää kylmänä

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko101112
Sivua on muokattu viimeksi 08.11.2012 21:17