From Floorball Club BFC

Main: Ennakko110312

BFC palaa voittojen tielle. Ja millä tavalla! Niin, millä tavalla?

Sunnuntai aamupäivällä pelataan jälleen tärkeistä pisteistä, kun BFC kohtaa kotiareenalla klo 11 TeKen ja klo 13 Liigavarpaan. BFC:n tuhkimotarina 5.divisioonassa säilymiseksi tarvitsee kauden 4 viimeisestä pelistä 4 voittoa, ja samalla FIBAn pitää hävitä kaikki matsit. Tämä hoituu helposti.

Ensimmäisessä matsissa kohdataan sarjakakkonen TeKe, jolle BFC jostain kumman syystä hävisi kauden ensimmäisen ottelun 5-4. Tuosta matsista en muista mitään muuta kuin allekirjoittaneen pari röyhkeää maalia maalinedustalta. Niitä tarvitaan huomenna lisää. Tosin itse en ajatellut siitä niitä maaleja tällä kertaa tehdä, sen homman hoitaa Halko. Seppisen Antti kuulemma tulee hallille jo 9 aikaa harjoittelemaan sitä kauan odotettua paraatijuoksua (ilman paitaa) eli Antti on ihan varma, että nysse maali tulee sieltä. Vastus tulee olemaan kova, mutta kun pelataan eri tavalla kuin tähän asti, niin helppo voitto on tiedossa. Tarvitaan vain yksi maali enemmän kuin vastustaja.

Toisessa matsissa kohdataan sitten Liigavarpaat, jolle jostain kumman syystä BFC hävisi kauden ensimmäisen matsin 4-2. Tuosta matsista huomion arvoista on se, että BFC hallitsi peliä suvereenisti, mutta ei osannut viimeistellä kovalla prosentilla. BFC otti myös tässä matsissa 4 x 2 min jäähyä, joista vastustaja rankaisi pariin otteeseen. Eli jäähyt pois, pallonhallinta 80-20 prosenttisesti omalle joukkueelle ja vedot sisään, keinoja kaihtamatta.

Eli kaikki kannustusjoukot paikalle todistamaan BFC:n play-off kiimaa, joka alkaa tästä ja nyt.

BFC:n pelaajat! Seuratkaa heitä, näitä, mitä lie:

Ps. Ainii, onkohan meillä jotain uusia kuvioita treenattu tulevaan turnaukseen, kun ei ole pahemmin tullu treeneissä käytyä viime aikoina. No sen näkee sitten.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko110312
Sivua on muokattu viimeksi 09.03.2012 16:02