From Floorball Club BFC

Main: Ennakko110410

Unelma elää!

Kolmen vuoden projekti, niin sanottu Espoon-malli, saa sunnuntaina päätöksensä, kun FC BFC pelaa kolmannen toimintavuotensa viimeisen arvokisa-ottelun. Vuonna 2007 perustetun joukkueen taipaleeseen on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiäkin. Tuona aikana joukkueessa on pelannut yhteensä 30 eri pelaajaa, valmennuksesta on vastannut 2 eri vastuuvalmentajaa ja ennen viimeistä koitosta pelejäkin on kertynyt tilastoihin jo mukavat 77 kappaletta. Vaikka seuran ovet ovatkin käyneet molempiin suuntiin, on joukkueen perusrunko kuitenkin pysynyt alusta alkaen lähes muuttumattomana ja yli puolet (10) tämän kauden pelaajista on pelannut BFC:n väreissä jo alusta alkaen. Vakaa runko ja onnistuneet hankinnat on saanut palaset loksahtamaan kohdilleen ja kolmen vuoden projekti saattaa saada arvoisensa päätöksen.

Espoon-mallin kolmannelle toimintavuodelle asetettiin ainostaan yksi tavoite: nousu 5. divisioonaan. Sunnuntaina tämä tavoite on mahdollista saavuttaa yhdessä ainoassa ottelussa, kun vastaan asettuu sarjataulukon nelonen, ainostaan pisteen päässä BFC:stä majaileva RF Crew. Tämän ottelun voitolla FC BFC olisi kaikkien 6. divisioonan lohkojen paras tai toiseksi paras kolmonen ja varmistaisi näin sarjanousunsa. BFC:lle riittää ottelusta myös tasapeli, mutta tuolloin pisteitä olisi hyvä saada myös jälkimmäisestä FLOB-ottelusta. Sen sijaan tappiolla BFC:n kohtalona on lähes varma 4. sija, kun Crew pelaa toisen ottelunsa Vanhoja Koiria vastaan. Tähän otteluun ei siis tarvitse keksiä poppakonsteja taistelutahdon löytymiseen.

Kauden ensimmäisen RF Crew-pelin FC BFC vei nimiinsä tiukan väännön päätteeksi numeroin 4-2. On kuitenkin sanomattakin selvää, ettei toisesta kohtaamisesta tule yhtä helppoa ja pisteet ovat vielä monen hikipisaran, kirosanan, kyyneleen ja mustelman takana. Jos ja kun pisteet matkaavat Espooseen, tulee FLOB-ottelu olemaan enemmän tai vähemmän panoksetonta leikittelyä. Niinpä paineeton BFC lähtee parantelemaan otteluun syksyn 10-0 lopputulosta ja 12-0 lopputulos on aika helvetin todennäköinen.

Sunnuntai näyttää jääkö Seppisen Diili-voitto talven suurimmaksi espoolaissaavutukseksi. Diili-Antin sanoja lainatakseni: UNELMA ELÄÄ!

Seuraa heitä

#11 Jyrki Laine: kestääkö kapteenin ja luottosentterin pää kovassa paikassa? Miten motivoi joukkuetta ja saako pidettyä viime turnauksen kaltaiset ääri-ilmiöt loitolla?

#69 Seppo Myllymäki: kestääkö vastuuvalmentajan ja maalivahdin pää kovassa paikassa? Minkä taktiikan valmentaja valitsee ja onnistuuko ketjut tällä kertaa? Saako pidettyä maalin takaa kimpoilevat pallot maalin ulkopuolella?

#68 Jussi Sulin: joukkueen suihkari on tankattu ja lähetetty hakemaan Jussia tärkeään turnaukseen. Suvaitseeko Jussi saapua? Löytääkö paikkansa joukkueesta vai edellisen illan narikkajonosta?

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko110410
Sivua on muokattu viimeksi 06.04.2010 22:08