From Floorball Club BFC

Main: Ennakko111107

Voittoputkea hakemassa

Ensi sunnuntai lähtee BFC hakemaan voittoputkea kotiluolassaan Esport arenassa. Viime turnaus päättyi hienoon 10-1 voittoon, joka antoi jokaiselle luottamusta omaan tekemiseen. Vaikka viime ottelu päättyikin murskalukemiin, on jokaisen taas nostettava tasoaa sillä vastukset kovenevat. Tällä kertaa vastassa ovat sarjakakkonen Ottopojat, sekä Liigavarvas, joka löytyy sarjataulukosta sijalta viisi.

Lähtökohdat tulevaan turnaukseen ovat hyvät. Ensimmäinen ottelumme alkaa kolme tuntia myöhemmin kuin viimeksi eli kello 12. Toinen kamppailu alkaa kello 15, eli otteluiden välinen aika on myös miltei optimaalinen. Joukkeemme kärsii tällä kertaa poissaoloista viime kertaa vähemmän, poissa ovat vain Peter ja Simo. Maanantain harjoituksissa osallistujia oli myös mukavasti ja kokoonpanot sekä kentälliset päästiin käymään läpi hyvissä ajoin valmentajan johdolla.

Vaikka vastus kovenee viime turnauksesta, on BFC:llä täydet mahdollisuudet täyteen pistepottiin. Siihen ei tarvita ihmeitä, täysi keskittyminen ja täysi BFC-sydän riittävät varmasti!

Seuraa heitä

#11 Jyrki Laine Joukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluva Jyrki on monipuolinen joukkuepelaaja, jonka arvoa ei tälle joukkueelle voi mitata. Viime turnauksessa maalinkin tehnyt vahva hyökkääjä muistaa hyökkäyksen ohella hoitaa myös tärkeän puolustustehtävänsä sentterinä pelatessaan.

#6 Valtteri Niska Maalintekijä jota joukkueemme on kaivannut. Omaa uskomattoman maalivainun, mutta osoitti myös hienoa pelisilmäänsä syöttämällä hienosti Sami Lajusen kolmannen maalin viime ottelussa. Kaikesta tästä huolimatta eniten opittavaa muilla pelaajilla Valtterista on hänen taitonsa sijottautua oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Kysymysmerkkinä Valtterin yllä on hänen henkinen kanttinsa. Kestääkö paineet jos maaleja ei heti synny?

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko111107
Sivua on muokattu viimeksi 06.11.2007 20:44