Floorball Club BFC
Ennakko 120113

Matka kohti vitosta jatkuu

BFC lähtee uuteen vuoteen lohkonsa kärkipaikalta mutta alla tappio viimevuoden viimeisestä ottelusta. Lauantaina pelataan klo 17.00 ja 19.00 Pyllymurossa. Lähtökohtia valmentaja Kiviharju kommentoi seuraavasti: "Kauden ensimmäinen puolisko oli pääosin onnistunut, seitsemän voittoa kahdeksasta ottelusta on hyvä suoritus. Erityisesti ylivoima- ja maalivahtipeli ovat olleet kunnossa". Kapteeni Laine komppasi valmentajaa painottaen hyvää valmistanumista mutta huoliakin oli ilmassa: "Myllypurossa on aina ollut vähän huonot sämpylät, munareissaria ei yleensä ole tarjolla joten varakapteeni Taposen panos saattaa jäädä vaajavaiseksi. Pitääkin muistuttaa Ilkkaa että ottaa omat eväät lauantaina. Kaksi voittoa otetaan ja jatketaan vahvasti kohti vitosta".

BFC tulee ottamaan voitot molemmista peleista tiukalla joukkuepuolustuksella ja vahvalla liikkeellä. Tasavahvasta joukkueesta kannataa seurata seuraavia yksilöitä:

-Santtu Sotka. Yleensä aina paikalla kannustamassa kun kyseessä on lauantain iltapelit. Nostaa joukkuemoraalia vahvan lonkeron voimalla.

-Jussi Kumpuniemi. Keskittyy joukkueeseen jo niin paljon että näkee unia kolmospakkiparin vasemmasta laidasta. Tulee kantamaan joukkuetta myös tässä turnauksessa.

- Pyry. Nuorisoketjun laituri jolla oli vielä vähän aikaa sitten joukkueen hienoimmat viikset.