Floorball Club BFC
Ennakko 120311

Kauklahdessa Kajahtaa Jälleen!

Auringon noustessa lauantai aamuna Kaukahden THT-Centerin ylle ja BFC:n uskollisten fanien ulvoessa AC/DC:n kappalleen "B-F-C, We´re dynamite!!" tahtiin, savuverhon läpi ryntää kentälle BFC:n miestenjoukkue. Raihnaiset play-off pelejeä varten sänkiparran kasvattaneet soturit järjestäytyvät vaihtopenkille ja hetken päästä lähtevät kauden 2010/2011 play-offit käyntiin. Tunnelma tulee olemaan käsin kosketeltava.

Playareihin lähdetään liikkeelle sarjataulukon puolesta välistä, ilman sen suurempia paineita, mutta uskollisia faneja varten BFC:n karpaasit lupaavat jännitystä ja draamaa koko rahan edestä.

Save-BFC

Gongin soidessa kello 10, juuri kukonlaulun jälkeen, vastaan asettuu toistamiseen "Saatanan Venäläiset". Edellinen kohtaaminen päättyi kitkerään kiharakarvaisen makuun, häviöllä 0-1, joka tuli epämääräisen lyöntilaukauksen seurauksena, ruuhkaan ampuneen savihousun toimesta, ottelun viimeisillä minuuteilla. Sarjataulukossa toisena oleva Save tulee olemaan haastava vastustaja, mutta edellisen tapaamisen aiheuttamaa närästystä ei olla vielä saatu sammutettua Renniellä, joten voitto on ainoa tavoite! Vauhtia ja vaaratilanteita tulee riittämään alusta loppuun.

BFC-Ojy

Lyhyen palautumisen jälkeen gongi kilahtaa toistamiseen kello 12 ja vastaan asettuu tyylilleen uskollisina, "sortsit nilkoissa", Otaniemen himokylvääjät. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli varsinaista maali-iloittelua BFC:n osalta, vastustajan keskittyessä lähinnä propellin pyörittämiseen tuomareille ja yleisölle. Jollain ihmeen kaupalla sarjataulukkomme yleinen naurunaihe majailee vain pisteen päässä BFC:n perässä. Otteluun lähdetään BFC:n kapellimestarin johdolla itsevarmuutta ja määrätietoisuutta puhkuvalla asenteella ja luottamukseella. Peruspelillä voitto pitäisi Gunthereistä irrota suhteellisen helposti.

Vaikka BFC:llä on muutama pelaaja sairastuvalla ei huomenna pelaava joukkue ole millään lailla altavastaajana. Kapellimestarin linjauksia odotellessa on mahdollista, että joukkue lähtee liikkeelle hieman kapeammalla pelistrategialla. Isoja minuutteja on tarjolla ja vastuuta saa jokainen niin paljon kuin haluaa.

Seuraa heitä:

  • Seppo Myllymäki: Joukkueen henkiseltä johtajalta ja vastuuvalmentajalta odotetaan jälleen itsevarmoja otteita ja määrätietoista työskentelyä.
  • Jyrki Laine: Joukkueen kapteenilta odotetaan myös hyviä otteita ja lisää pisteitä. Hieman vaisusti tähän mennessä turnauksissa pisteitä kerryttänyt kapteeni on nälkäinen ja loistavassa kunnossa.
  • Tuomas Ottela: Vakuuttavasti pelannut luottopuolustaja omaa hyvän pelivireen ja tulee olemaan huomenna jälleen vaarallinen. Faneja pyydetäänkin laittamaan 3D-lasit päähän, jotta pysyvät Tuomaksen vauhdissa mukana.

Huomis aamuun siis. Kilo over and out.