From Floorball Club BFC

Main: Ennakko130310

Viimeisiä viedään evakossa..

Salibandy kausi 2009-2010 alkaa kääntyä loppusuoralle ja on ratkaisujen aika !

Kauden toiseksi viimeiseen turnaukseen lähdetään mielenkiintoisista asetelmissa , kun yllättäen viikolla raportoitu Ruskeasuon hallin katon turvallisuus vaatimukset pettivät pahemman kerran ja niinpä ensi lauantaina nähdään jälleen kovaa taistelua toisessa Pääkaupungin pyhätössä , Itä-helsingin myllypurossa.

Uusi paikka ja aika heittivät Espoolaisille haasteen joka täytyy miehekkäästi niellä vaikka sitten kahvin kera , ensimäinen ottelu alkaa jo klo 8:00. Silloin kentälle asettuu vastaan joukkue sarjan toisesta päästä (niinkuin otsikko viittaa) , Pallokeisarit. Ennakkoasetelma on selkeä , BFC tarvitsee kaikki pisteet jäljellä olevista koitoksista , että kolmas sija sarjassa säilyy hallussa. Luvassa onkin peli , jonka ratkaisuun vaikuttaa pitkälti aamuinen vireystila ja motivaatio pelata ehjä kokonainen 45 minuuttia.

Toinen ottelu seuraa nopeasti perässä , kun klo 10:00 vastaan asettuu rakas vihollinen , ruutukoirat. Sarjan keskivaiheilla majaileva joukko on jo huomattavasti ensimmäistä haasteellisempi , ja pelin kulku muodustuukin siitä , kumpi joukkueista on saannut jalkansa paremmin hereille.

Molemmat ottelut ovat siis tärkeitä ja vain voitot kelpuutetaan , miten käy , se nähdään kukonlaulun aikaan Itä-helsingissä.

Veikkauksen kertoimet aamun otteluille:

Fc BFC - Pallokeisarit: 1,25 - 7,0 - 14,90
-||- - Mäyräkoirat: 1,70 - 5,5 - 8,80

Näillä mennään..

Ja loppuun vielä tulikuumien seuraa heitä top3:

Joona Aaltola: Susostakin tunnettu hongankolistelija on iskenyt muutaman häkin viime peleissä , jatkuuko sama tahti myös nyt?

Ilkka Taponen: Muutohommat painavat illalla päälle mutta mies ei lannistu , pitää huolen että vastustaja ei pääse vetosektoreille , taistelee loppuun asti.

Sami Lajunen: Ykkösketjun pistelinko on tulessa. Batterya naamaan ja verkot soimaan kuuluu sammyn motto!

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko130310
Sivua on muokattu viimeksi 11.03.2010 11:12