From Floorball Club BFC

Main: Ennakko130413

Uuteen nousuun!?

Huomenna lauantaina 13.4.2013 Tellervon päivänä FC BFC isännöi VI-divisionan 3. lohkon 9. turnausta THT-centerin kirkkaissa valoissa Kauklahdessa. Vastuujoukkueen papereihin on listattu päivän ottelut klo 10:00 alkavaksi ja paperin alaosassa teksti:

Lohkon kaksi parasta joukkuetta nousevat V-divisionaan.

Ei epäilystäkään, etteikö FC BFC olisi lohkonsa paras joukkue, mutta tässä tapauksessa salibandyliitto mittaa parammuuden saavutettujen pisteiden mukaan. Ja huonosti ei BFC pärjää näissäkään karkeloissa, sillä FC BFC johtaa lohkoaan, kun kasassa on kaikkiaan 25 pistettä. Eroa toisena olevaan EIF:iin on 2 pistettä ja kolmanteen SKS:ään 3 pistettä. Näin ollen BFC:llä on vielä teoreettinen mahdollisuus jäädä lohkonsa kolmanneksi, eikä siinä tapauksessa joukkuetta pelasta edes 2009-2010 kaudelta tuttu villikorttisääntö, jonka turvin joukkueen edellinen VI-divisioonan mestaruus ratkesi. Kyseistä sääntöä ei nimittäin enää ole. Jotta kaikki olisi joukkueen omissa käsissä, vaaditaan nousuun vähintään 1 saalistettu piste neljästä mahdollisesta.

Viimeisessä turnauksessa BFC:tä vastaan asettuu aamulla klo 10:00 Uglyes ja illalla klo 19:00 CyKo. Kauden aikaisemmista kohtaamisista BFC sai raavittua kasaan näiltä joukkueilta täsmälleen sen yhden vaadittavan pisteen, joten helppoja pelejä ei ole luvassa tälläkään kertaa. Uglyes oli Tammisaaren parkettien partaveitsi voittaen BFC:n lukemin 7-4 ja CyKoa vastaan 2-2 tasapelin ratkaisi edelliskerralla viimeistään Jyrin jäähynarvoisesti kentälle jäänyt kenkä. Molemmat pelit pelattiin BFC:n kauden synkimpien vaiheiden aikaan ja erityisesti Uglyessiä vastaan tappio kirjattiin väärän pelistrategian piikkiin. Parempaa on siis lupa odottaa tällä kertaa. EIF ja THK sen sijaan jyräsivät huomiset vastustajansa puhtaalla pelillä edellisellä kerralla. Toisin sanoen mikäli kaikki edellä mainittu tapahtuisi huomenna uudestaan, nousisi BFC V-divisionaan lohkonsa toiselta sijalta ja kolmannelle sijalle jäisi näppejään nuolemaan tasapisteisiin yltänyt SKS.

Menneet ovat kuitenkin menneitä ja pallolla silmään sitä, joka menneitä muistelee. Todennäköisempää siis lienee, että BFC ottaa huomenna 2 voittoa ja jyrää ylivoimaiseen 6. divarin mestaruuteen. THT centeristä joukkueella on muutenkin hyvät muistot, sillä tällä kaudella tässä hallissa on tehty BFC:n verkoon vain yksi ainoa maali - ja tämä maali ei varmaan esittelyä kaipaa, vai mitä Seppo? Noniin, nyt viimeistään kirjoittajaa pallolla silmään.

Ratkaisun paikat?

Yllä mainittuihin kysymyksiin saat vastauksen ainoastaan tulemalla paikalle huomenna kannustamaan BFC-voittoon! Ensimmäinen ottelu alkaa 10:00, ovet avataan 9:00, vapaa pääsy. Peli pelataan THT-centerin kentällä nr. 1, eli pääkentällä.

Seuraa heitä

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko130413
Sivua on muokattu viimeksi 12.04.2013 18:50