Floorball Club BFC
Ennakko 131013

FC BFC Lähtee puhtaalla pelillä toiseen turnaukseen. Toisessa turnauksessa punnitaankin joukkueen todellinen iskukyky, kun vastaan asettuu ensimmäisessä ottelussa kello 15:00 VSS II ja toisessa ottelussa kello 19:00 MasKi.

Vastustajista VSS II hävisi avausturnauksessa molemmat ottelunsa suurinumeroisesti, jonka seurauksena VSS II on sarjan jumbosijalla. Sarjakakkonen FC BFC lähteenkin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

Toisesta ottelusta on odotettavissa tiukka vääntö FC BFC ja MasKin välillä. MasKi hävisi ensimmäisessä turnauksessa yhden ottelun SK Jyräykselle, mutta voitti toisessa ottelussa OJy II:n.

Ennen turnausta on ollut havaittavissa pientä flunssa aaltoa joukkueessa. Muutaman ihmisen sairastumisesta huolimatta FC BFC lähtee varsin vahvalla ja iskukykyisellä joukkueella toiseen turnaukseen. Tässä muutama kohokohta kokoonpanosta:

  • Ensimmäisessä turnauksessa pakin paikkaa kokeillut Jykä tekee paluun keskushyökkääjäksi Lefan ja Halkon rinnalle. Tuttu kolmikko on siis jälleen koossa.
  • Toisen kentän kaksikko Tofi ja Jokke takaavat sen, että hyökkäyspäässä vauhtia riittää. Kenttää hyvin tasapainottaa Mikko, joka kentän arkkitehtina pelaa hienolla asenteella molempiin suuntiin.
  • Kolmannessa kentässä on taitoa ja tehokkuutta. Piteleekö tätä kenttää kukaan?