Floorball Club BFC
Ennakko 131111

Teinidraamaa tarjolla Tapiolassa

Sunnuntain turnauksessa BFC kohtaa kaksi joukkuetta lohkon kärkisijoilta, Liigarvas ja Ranko II. Ensimmäinen vastus on tuttu vuosien takaa kutosdivarista. Niistä otteluista ja maalieroista on turha enää jauhaa, annetaan menneiden olla menneitä ja keskitytään tulevaan.

Kokenut ja älykäs Turun Tietotoimisto osasi kertoa että toisen ottelun vastustajan riveistä löytyy entisiä lupaavia junioreita korkeimmalta tasolta. Tämähän ei BFC:tä pelota, kun aseena on valmentaja-Anssin uudet taktiikat jotka on taottu kaikkien takaraivoon viime viikkojen aikana. Niitä toteuttamalla pitäisi vastus kun vastus kaatua. Niinkuin kuuluisa valmentaja Joseph Haydigan-Jensen sanoi jo vuonna 1932 "Se mikä taidoissa uupuu, pelastetaan pelikirjalla."

Tarkkaile heitä:

1. Stobe - BFC-puolustuksen tähtipelaaja. Pelaa aina sata lasissa, katkoo vastustajan syöttöjä ja rauhoittaa sekä avaa peliä loistavasti.

2. Robbe - on kuulemma hankkinut uudet kengät joilla vauhti on entistäkin kovempi. Päivän kunto on kysymysmerkki koska ei ole muilta kiireiltään kerennyt treeneihin tällä viikolla.

3. Tero - loukkaantumisen jälkeen takaisin kuvioissa. Hyvää pelisilmää nähty treeneissä.

4. Jokke - pientä flunssaa päällä joka on yleensä ollut merkki hyvästä pelivireestä.