Floorball Club BFC
Ennakko 131214

Jaettuun sarjakärkeen - ja sen yli!

Kauden neljänteen turnaukseen lähdetään herkullisista asetelmista, sillä BFC jakaa pisteiden valossa lohkon kärkipaikkaa OJY II: kanssa. Keskinäiset kohtaamiset ovat olleet hankalia, joten pisteet muista peleistä ovat elintärkeitä. Tällä kertaa näitä pisteitä lähdetään hakemaan E-T Karhuilta ja Habanerosilta.

Tämä kierros pelataan todellakin vieraalla maalla, jonka kummastusta herättävä kimmoisuus saattaa yllättää kokeneenkin divari-jyrän. Pelit nimittäin pelataan Tammisaaressa parkettilattialla. Olosuhteet ovat kuitenkin muille samat, eikä tämä kelpaa selitykseksi heikoille suorituksille. Asian tiimoilta on toki herännyt aina keskustelua, mikä on luonnollisesti täysin eri asia.

Kahdesta vastustajasta Habaneros on lähtökohtaisesti heikompi, mutta takki auki ei sovi peleihin lähteä missään nimessä. E-T Karhutkin majailevat lohkossa vasta 6. sijalla. Kuitenkin heidän maalieronsa on sama kuin BFC:llä, joten mistään heittopussista ei todellakaan ole kyse. Molemmat joukkueet ovat kuitenkin hyvällä suorituksella voitettavissa ja täysosumaa lähdetään hakemaan tästäkin turnauksesta.

Pelipäivän kolme tiukkaa kysymystä:

1. Kestää Stefanin fysiikka, vai joudutaanko tolppien väliin istuttamaan yllätysnimi?

2. Mikä on hyökkäyspään kameleontin, Christoffer "Tofi" Hagelbergin rooli kokoonpanossa tällä kertaa?

3. Sotkevatko koripallokentän viivat BFC:n syksyn aikana hiotut kuviot?