From Floorball Club BFC

Main: Ennakko140209

Ennakkotunnelmat

Kirkkonummen Masalassa pelataan huomenna kauden 7 turnaus ystävänpäivän kunniaksi. Tämän jälkeen huipputasaisessa sarjassa on jäljellä enää kaksi turnausta ja neljä ottelua. Huomiset ottelut ovat BFC:lle ihanteelliseen aikaan. Ensimmäinen ottelu alkaa jo klo 11.00 ja toinen on sopivasti jo klo 13.00. Pitkä palautusrytmi ei perinteisesti ole sopinut joukkueelle, nyt tästä ei ole huolta kun kenenkään ei tarvitse lähteä pizzalle.

1. turnauksen Ottelu FC BFC - ViTa

Aika: 14.2.2009 klo 11.00. Paikalla klo 10.30

Paikka Masalan Blue1 Areena, kenttä 1. Osoite uuden karhealle areenalle on Masalantie 346, Kirkkonummi.

Kuntokäyrät

Alkuun katsaus edellisiin otteluihin: Tuloksista voidaan päätellä Janthersin olevan ennakolta arvioiden huomisen turnauksen kovin joukkue, mutta ei kovin suurella erolla. Edellisessä ottelussa Vita laittoi Janthersin taiturit todella tiukalle. Se kertoo Vitan vaarallisuudesta, mutta myös Janthersin olevan kaadettavissa. Erot joukkueiden kesken ovat pieniä ja huomenna täysipistepotti tai 0 pistettä on lähes yhtä mahdollinen tulos. Joukkueen on oltava hereillä huomenna ja uskottava itseensä.

Aikaisemmat tulokset tällä kaudella vastustajien kesken

ViTa - Janthers 2- 9

Janthers - ViTa 4- 3

BFC pelit turnauksen vastustajia vastaan tällä kaudella

FC BFC - Janthers 1- 5

ViTa - FC BFC 3- 6

Sarjataulukossa Vitalla on mahdollisuus nousta huomenna meidän ohi. Jantherssia emme enää voi tavoittaa. Janthers pelaa edelleen lohkovoitosta. BFC ja Janhers taistelevat sijoista 4-6. Vitalla ja BFC:llä on vielä pienet mahdollisuudet neljänteen sijaan, josta on mahdollisuus nousuun ensi kaudella. Otteluissa riittää siis huomenna panosta.

Ratkaisun paikat

Ensimmäinen ratkaisu nähdään maalien suulla. Seppo Myllymäki oli syksyn derbyssä vastustajan virkaveljeä parempi. Vastustajan maalivahti on Vitan selkeästi iäkkäin pelaaja. Kumman pää kestää nyt, siinä yksi iso tekijä illan pelille. Vastustajan maalivahti on myös joukkueen apuvalmentaja. BFC:ssä Seppo on taas joukkueen päävalmentaja. Voidaan perustellusti sanoa, että kentän johtajuus on joukkueiden maalilla.

Vitan viimeaikaiset esiintymiset ovat olleet hyviä. Vita on pelannut huomattavasti tasaisemmin kuin alkukaudesta. BFC ottelut ovat sen sijaan vaihdelleet turnauksesta toiseen.

BFC on saatava kanavoitua enemmän energiaa pallolliseen peliin, sillä Vita on liikkeeltään ja taidoltaan tällä hetkellä Espoolaisjoukkuetta edellä. Vitan pelaajat ovat nuoria ja fyysisesti heikompia. Tämä on BFC valttikortti ottelussa. Oman puolustuksen tulee kuitenkin olla pitävä.

Kokoonpanot

Paikalla: Jyrki, Peter, Marttin, Sasha, Halko, Lefa, Joakim, Kauttu, Harri, Seppinen, Taponen, Niko (työvaraus), Sami. Poissa: Sepi, Ottela, Kimi ja Antti Seppinen

Voidaan perustellusti todeta, että BFC pääsee hyökkäyksen suhteen lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla liikkeelle. Puolustuksessa on muutamia aukkoja, mutta ne ovat paikattavissa.

Valitettavasti Vita ei toimittanut kokoonpanoja liittoon, eikä BFC:lle

Seuraa heitä

Viime aikoina ei aivan huppuvireessä, mutta joukkueen tärkein pelaaja

Loma on tehnyt ihmeitä ja kadonnut maalivainu on löytymässä.

2 turnauksen ottelu JANTHERS - Floorball Club BFC ry

Aika: 14.2.2009 klo 13.00. Paikka Masalan Blue1 Areena, kenttä 1.

Ratkaisun paikat

Janthers on ennakolta selkeästi kovempi joukkue. Joukkueella on hyvin yhtenäinen pelisysteemi, josta ei heikkouksia löydy. BFC mahdollisuus piilee tarkassa puolustuspelissä ja ajoittain hyvin toimineessa vastahyökkäyspelissä. Janthersin otteissa on ollut viime aikoina pientä hyytymisen merkkejä, tässä on BFC iskupaikka.

Kokoonpanot

Paikalla: Jyrki, Peter, Marttin, Sasha, Halko, Lefa, Joakim, Kauttu, Harri, Seppinen, Taponen, Niko (työvaraus), Sami. Poissa: Sepi, Ottela, Kimi ja Antti Seppinen

Valitettavasti Janthers ei toimittanut ajoissa kokoonpanoja liittoon

Seuraa heitä

Mies oli ehdottomasti viime turnauksessa toisessa ottelussa joukkueen paras pelaaja. Syttyykö Antti jälleen toiseen otteluun? Näin uskon!

Antilla on usein ollut pientä haparointia ensimmäisessä ottelussa, mutta toinen peli on yleensä kulkenut. Samaa meininkiä on tässä ollut kuin kaimapojalla. Miten käy nyt? Puolustuspelaajia puuttuu riveistä. Kunto riittää, mutta kasvaako pelisuoritus vastuun mukana - Näin uskon ja toivon.

-- Alkuperäistä tekstiä sensuroitu ja palvelimen tiedostorakenne palautettu varmuuskopiolta. Ennakon tekijä ei enää tänä vuonna kirjoita sivulle ja lukuoikeuden peruuttamista harkitaan. - toim. huom.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko140209
Sivua on muokattu viimeksi 13.02.2009 21:34