Floorball Club BFC
Ennakko 140315

Main.Ennakko140315 History

Piilota vähäiset muutokset - Näytä muutokset sivulla

13.03.2015 14:24 - Tomi Honkanen -
Lisätty rivit 1-25:
Pysyvätkö nousuhaaveet elossa?

Kauden viimeistä edellinen turnaus pelataan lauantaina 14.3 Vantaan Campo-sportcenterissä ja tilanne kärjen osalta on todella tiukka.

FC BFC on edelleen piikkipaikalla, mutta lähimmät uhkaajat SS Trombi ja Ojy II ovat vain 1 ja 2 pisteen päässä. Joukkueen peli ei ole ollut aivan syksyn kaltaisessa lennossa, johtuen ainakin osittain ukkojen tippumisesta kokoonpanosta loukkaantumisten takia.
 
Kisavirettä on viimeistelty talviliigassa ja harjoituspelin muodossa. Hyökkäyspeli on kulkenut mallikkaasti, tilanteita ja kaappeja on taottu mukavaan tahtiin. Puolustuksessa pienenä huolena on oman maalin edustan puhtaana pitäminen, mistä vastustajat ovat pääosin maalinsa tehneet.

E-T Karhut - FC BFC klo. 11.00
Päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuvat karhut. Sarjataulukkoa ja edellisestä kohtaamista muistellen (7-1) ottelun voisi kuvitella olevan läpihuutojuttu. Historia on kuitenkin osoittanut, että helppoja pelejä ei ole ja takki auki ei voi pelata. Heti alussa on oltava hereillä. Muutama onnistuminen heti ottelun alussa olisi toivottavaa, jotta saataisi säästeltyä jalkoja toiseen peliin.

FC BFC - SS Trombi klo. 13.00
Toisessa ottelussa ratkaistaan jo mahdollisesta sarjanousua, kun vastaan asettuu lohko kakkonen SS Trombi. Edellinen kohtaaminen päättyi tiukan taistelun jälkeen FC BFC:n 4-5 voittoon ja samanlaista tiukkaa kamppailua on varmasti lauantainakin luvassa. Motivaatiota ei varmasti tarvitse etsiä.
 
Seuraa heitä:

Jyrki ”Jykä” Laine: Tiukoilla hetkillä kapteenin rooli korostuu ja omalla esimerkillä on suuri vaikutus muiden suoritukseen. Nähdäänkö maaleja?

Janne Hirn: Aiheuttaako mies vikkelyydellään harmaita hiuksia vastustajille?

Jyri Airinen: Röyhkeästi maalille nousevan laiturin temppuja maalin edessä kaivataan.

Pertti ”Pete” Taskinen: Kohdistuvatko hirmulämärit maalia kohti, vai ammuskellaanko yläilmoihin varoituslaukauksia.

Stefan ”Dyson” Anderson: Ei mene helppoja.