Floorball Club BFC
Ennakko 141109

Ennakko

Mennyttä

Kauden kolmas turnaus on saanut tapahtumapaikakseen BFC:n kannalta jo legendaariseksi muodostuneen Kauklahden THT-centerin. Turnausta isännöi edellisessä turnauksessa BFC:n puolustusta kovilla pitänyt TU (Tuomarilan urheilijat). Edellinen turnaus Ruskeasuolla oli BFC:n historian kannalta harvinainen, koska se oli jo toinen turnaus putkeen, josta kerättiin täysi pistesaalis. Pelillisesti erityisesti ensimmäinen peli Vakoa vastaan oli ajoittain jopa loistava, huolimatta kolmannen erän alun hetkellisestä otteen herpaantumisesta. Toinen peli TU:ta vastaan osoittautui hyvin vaikeaksi, koska Espanjan maajoukkuepelaaja Kari Ceballos-Purhonen oli ruoskinut joukkueensa melkoiseen iskuun. Tämän ja BFC:n vaisun puolustuksen johdosta peli pysyi tasaisena, kunnes ikiliikkuja Joakim Antman kenttineen tuli ja ratkaisi ottelun BFC:lle luvuin 7-5.

Tulevasta turnauksesta

Kello 10 alkavaan ensimmäiseen otteluun BFC:n miehistöä vastaan asettuu FC Kolina. Tämä pelätty ryhmä majailee lohkossa tällä hetkellä kolmennella sijalla. Se on nimensä mukaisesti kolisuttelut vastustajan tolppia ja osunnut myös melkoisen hyvällä keskiarvolla maalipuiden väliin. Lisäksi se on lohkon vähiten maaleja päästänyt joukkue, joten näiden faktojen valossa ottelusta on odotettavissa tasainen ja vähämaalinen. Aikainen ajankohta voi tosin kääntää ottelun suuntaan tai toiseen. Suurin kysymysmerkki on BFC:n maalille asettuvan Ilkka Taposen pelikunto hyvistä talviliigan peleistä huolimatta.Myös Taposen korvaaja joutuu ykköskentän puolustajan paikalla täyttämään suuret saappaat.

Toiseen peliin vastaan asettuu ruotsinkielistä kansanosaa edustava FBC Elit 2-joukkue. Joukkue on pelannut erittäin tasaisen ottelun BFC:n arkkivihollista karvakissoja vastaan. Tämän perusteella on myös tästä ottelusta odotettavissa tasainen vääntö. Avaintekijöitä ovat toimiva viisikkopeli ja hermokontrolli kuumaveristen vastustajien kanssa.

Seuraa heitä:

Antti Halko, kakkoskentän voimalaituri, joka hakee vielä tämän kauden avauspisteitä. Odotettavissa kovaa yritystä, vahvoja nousuja ja toivottavasti myös se kauan odotettu ensimmäisen maali/syöttö tälle kaudelle.

Ilkka Taponen, Joukkueen ykkösmaalivahdin Seppo Myllymäen loukkaantumisen johdosta siirtyy pakin paikalta maaliin. Osoittanut talviliigan peleissä omaavansa kyvyt onnistuneeseen maalivahtipeliin, mutta miten käy nyt??