Floorball Club BFC
Ennakko 150111

Kirkkonummen lautta kulkee myös lauantaisin!

Vuoden ensimmäinen turnaus pelataan Kirkkonummella, jonne BFC palaa positiivisin mielin. Tammikuun siirtoikkuna on avautunut, mutta ainakaan vielä seurajohto ei ole nähnyt aihetta muutoksille. Tilanne voi olla eri heti lauantain kahden sarjapelin jälkeen, joissa BFC hakee kurssiaan ailahtevien otteiden jälkeen. Kaksi voittoa on ehdottomasti BFC ainoa tavoite, mikäli tappioita tulee, ovat muutokset ainakin valmennusportaassa todennäköisiä. Lisää vettä siirtohuhumyllyyn ovat lisänneet internetissä levinneet huhut, joiden mukaan ainakin yhden tähtipuolustajan ja yhden tehohyökkääjän kerrotaan käyneen testeissä eripuolilla Eurooppaa.

Viime turnaus oli selvä parannus sitä edeltävään ,vaikka täysiä pisteitä ei tullutkaan. Ensimmäisen ottelun voitto vaihtui reiluun tappioon, mutta sarjajohtajaa vastaan esitetty peli-ilme oli hyvä. Huolestuttavaa sen sijaan on ollut osaanottajakato harjoituksissa. Mikä onkaan pelaajien valmiustaso kun lähdetään taistoon?

Ensimmäisen ottelun vastustaja MuLi on pelannut kauden alkupuoliskon selvästi ylikanttiin ja kolmostila ei kerro totuutta joukkueen tasosta. Viimeiset kaksi ottelua voittanut MuLi lähteenkin takkiauki ja on todellisissa vaikeuksissa BFC:n kovan karvauksen kanssa. BFC ratkaisee ottelun paremmalla maalivahtipelillä ja tehokkaalla suunnanmuutospelillä.

Kertoimet:

BFC – MuLi 1 X 2

       1,50     7,03    5,58

Toinen ottelu onkin klassikko Swigu 93 – BFC. Kahden pitkän kauden jälkeen tämä kaksikko kohtaa jälleen, nyt 5. divisioonassa. Edellisistä Swigu- otteluista tappiot kärsinyt BFC lähtee velkojen maksuun erittäin motivoituneena. Pidemmän aikavälin kuntokäyrät näyttävät erisuuntiin. BFC nousi täksi kaudeksi 5. divisioonaan ja on heti valloittanut tukevan sijan lohkon keskivaiheilta, Swigu 93 on sen sijaan vaarassa pudota. Swigu on kerännyt kahdeksasta ensimmäisestä ottelusta vain neljä pistettä, eikä lauantai lupaa enempää. Erityisellä latingilla ja hyvällä liikkeellä pelaava BFC juoksee Swigun jo auttamattoman yli-ikäisen joukkueen yli, ja sysää sen entistä syvemmälle lohkon pohjalle.

Kertoimet:

BFC – Swigu 93 1 X 2

          1,45    8,34     11,09

Seuraa heitä:

Niko Mörsky:

Niko on pelannut alkukauden ilman maaleja, mutta tekee erittäin paljon työtä puolustussuuntaa ja on elintärkeä pala ykköskentälle Joken ja Samin välissä. Maaleja tullaan kauden mittaan näkemään ja sitäkin enemmän taisteluilmettä ja hienoja syöttöjä.

Christoffer Hagelberg:

Tofi on pelannut koko kauden huikeasti piste-per-peli tahtiin ja on ollutkin ykkös-kentän ulkopuolelta tärkein hyökkääjämme. Vahvat otteet huomattiin myös Ruotsissa, mutta joulu- tammikuun testireissu ei poikinut sopimusta, tiettävästi Tofi liian ison palkkapyynnön takia. Näkyvätkö reissun rasitukset vielä otteissa lauantaina?

Santtu Sotka:

Lauantaipelit ovat olleet Santulle erityisen hyviä ja isoa panosta odotetaan jälleen. Peleihin valmistautuminen ja hengenluonti ovat Santun vahvuuksia joista moni voisi ottaa mallia. Hän psyykkaa vastustajia ja onkin omiaan aiheuttamaan vastustajille jäähyjä ja hermokontrollin pettämistä.