Floorball Club BFC
Ennakko 150214

Itä-Helsinki, Myllypuron metrotunneli ja ...

Itä-Helsinki, Myllypuron metrotunneli ja ED STATION. Vierailijalle aina paha paikka saapua pelaamaan, oli sitten sijoitus, pelin panos, tai päivän kunto kuinka kova tahansa.

Tänään BFC:n miehistö astuu kuluvan kauden osalta viimeisen kerran tälle näyttämölle, josta viime reissusta kotiin vietiin kaksi voittoa, eli täys pistepotti.

Täys pistesaalis polttelee jälleen näpeissä, kun takaa-ajo toiseen (karsintapaikkaan oikeuttavaan) sijaan käy kovempana tänään, kuin Sotshin laduilla konsanaan.

Rosteri on tänään aavistuksen verran suppeampi mihin on yleensä totuttu, joten eheä, tiivis ja yhteistyöpainoitteinen pelisapluuna maustettuna tehokkaalla viimeistelyllä ovat avainasemassa, kun pelejä ratkotaan tiukoilla hetkillä.

Päivän vastustajat MasKi & US FM löytyvät sarjataulukosta sieltä mistä pitää, eli BFC.n takaa. Ensimmäiseen peliin se kuitenkaan takaa mitään, kun vaaralliseksi tiedetty MasKi asettuu vastaan. Vastustajan aseena voidaan pitää fyysisyyttä ja pelikokemusta (onneksi iän tuomaa sellaista..) Tähän BFC vastaa myös fysiikallaan, mutta kun jaksetaan liikkua ja liikuttaa palloa, se iskee vielä kivuliaammin kaverin selkärankaan.

Päivän toinen vastustaja ei soita mitään kelloja alkekirjoittaneelle, joten jätetään jorinat tähän ja hypätään metron kyytiin! (Lauttereille tiedoksi; valitse Mellunmäen juna).

Seurataan vielä muutamia hemmoja:

Ile: Osuuko sämpylä valinta kohdalleen? Jätti vetoomuksen koululleen, että luento täytyy siirtää, kun pelit kovenee. Näin myös tapahtui!

Anssi: Keittokirja esiin ja sellainen soppa onkin kuulema vireillä, että vastustajat lannistuvat jo alkupalojen aikana??

Makke: Älä ainakaan haasta tätä miestä saunakalja-kisaan, hermot pitää ja myös tehokkuus kovalla levelillä!