From Floorball Club BFC

Main: Ennakko160313

Nousuhaaveiden kohtalonhetket Tammisaaressa

Tammisaari (ruots. Ekenäs) on Raaseporin kaupunkiin kuuluva taajama, entinen kaupunki, joka sijaitsee Uudenmaan maakunnassa, Etelä-Suomen läänissä. Ennen lakkauttamistaan kaupungissa asui 14 754 ihmistä[2], ja väestötiheys oli 20,3 asukasta/km2.

Kaupunki oli kaksikielinen ja enemmistönä 81 prosenttia asukkaista puhui ruotsia ja 17 prosenttia suomea. (Wikipedia)

Tammisaaren palloiluhallin alusta on allekirjoittanneelle tuntematon, hevosmiesten tietotoimiston mukaan se voi aiheuttaa liukkaudellaan hätäisillä käsillä varustetuille BFC-sotureille ajoittaisia ongelmia. Lisäpaineita tuo tieto siitä, että kaksi rutiinivoittoa hyvällä pelimoraalilla tuo jo hyvin lähelle himoitun ja kaivatun paluun 5.divisioonan pariin. Myös kipeänä olevan joukkueen takalinjojen lukon Jusan poissaolo luo mustia myrskypilviä BFC:n piskuisten, mutta sisukkaiden rivien ylle. Kuka paikkaa ja onko edes yksi nollapeli taattu.

Pelimoraali ja viisikkopelaaminen näyttelee tärkeää roolia huomisissa koitoksissa. Myös aikainen ajankohta ja Tammisaaren kaukainen sijainti voi saada aikaan sen, että viimeiset BFC-soturit hierovat unihiekkaa simmuista ensimmäisen pelin alkaessa. Ovatko kaikki hereille entä maalivahti. Myös noppavitosen tiiveys erikoistilanteissa nousee arvoon arvaamattomaan. Lopuksi vielä kaikkien rakastaman aurinkokuninkaan päivän teesi huomiseen peliin: "”Four passes break any defence.” & ”Individual effort”(Wikisitaatit Juhani Tamminen).

Seuraa heitä:

Jussi "Tre-Kronor Lefa" Sulin, Maalintekijä jumalan armosta, joka on oppinut BFC-kausien myötä myös syöttämään ja puolustamaan paremmin. Toimiiko kiertorannari, entä jalat?? Pisteveikkaus 1+1 ja 2+2.

Joakim "Bolt" Antman Duracell-pupu, jolta ei liike loppu. Sametinpehmeät kädet, jotka yllättävät, kun osaat sitä vähiten odottaa. Pisteveikkaus 1+0 ja 4+1.

Ilkka "Ile" Taponen Laskevan leijan mestari, joka iskee siniviivalta kobran käsillä. Ei pelkkää pistää kroppaansa likoon joukkueen eteen. Välillä jäähyherkkä. Pisteveikkaus 1+0 ja 0+2.

Special guest star maalivahti herra X, unohtumaton show!!

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko160313
Sivua on muokattu viimeksi 15.03.2013 21:42