From Floorball Club BFC

Main: Ennakko170115

Puoliväli saavutettu- BFC:llä päällä keltainen liivi!

Lauantaiaamun sarastaessa Tapiolan yllä, lähtee sinivalkoiset joukkomme puolustamaan hiellä ja kovalla työllä saavutettua sarjajohtoaan vastuuturnauksen muodossa. Tilanne ei toki ole uusi, kun keväällä 2013 saavutettu sarjanousu piikkipaikalta opetti, miten tilanne käsitellään ja lopulta hoidetaan. Matka on toki pahasti kesken, mutta viimeisimmät arvokisat böndellä ja nouseva trendi talviliigassa luovat suurta uskoa, että voittamaan taas pystytään ja lähdetään!

Ketjukoostumukset alkavat löytyä, kuten pelissä omat miehet (vastustajan) ja tehokkuus hyökkääjien maalipaikkojen viimeistelyssä. Parannettavaa myös on, pallollinen peli niin puolustus, keskusta ja hyökkäyspäässä vaatii keskittymistä. Helpot syötöt omille, liike ja vapaaksi pelattavuus ovat ne peruspilarit, jolla vastustaja saadaan kammettua vieläkin tehokkaammin siltaan.

Päivän vastustajat ovat kirjoittajalta pahemman kerran hukassa (toivottavasti ei pelissä), mutta yhtä kaikki. Omalla pelillä ja itseluottamusta puhkuen vankistetaan sarjajohtoa. Toki on muistettava, että liivi on haluttu vaatekappale, joten takaa-ajajat tulevat myös tekemään kaikkensa sen ottamiseksi. Nähtäväksi jää, onnistuuko BFC hiekoittamaan latua perässä hiihtäjille, vai tuleeko kauden viimeisestä puoliskosta armoton kujanjuoksu matkalla glooriaan ja sensemmoseen..

Seuraa heitä (eivät läsnä):

Jyri Airinen: Karannut huhupuheiden mukaan viimeistelemään kuntoaan kevättä kohden muille maille, jotta rouhinta yltyy "Ekimäisen" äärirajoille. Kuka vastaa tänään huutoon?

Tofi: Kuka nyt kertoo faktat tuomareille ja ottaa takaisin snipen roolia??

Ilkka Taponen: Suurella kohulla Ranskaan juuri ennen kauden alkua treidattu miehemme sai IFK Paris- johdon näkemään sinistä, kun ilmoitti taustansa ja suuntauksensa. Kiinnostus Ileä kohtaan ei siihen jäännyt, kun jo seuraava seura löytyi. Tässä kohtaa väliin astui siirtoikkuna, ja siksi että kiinni on ja pysyy! Nähtäväksi jää loppukautta silmällä pitäen, onko BFC:llä taskussa todellinen valttikortti vain FRA-FIN lennon päässä..

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko170115
Sivua on muokattu viimeksi 17.01.2015 08:28