Floorball Club BFC
Ennakko 171211

Voitto tai kuolema!

Lohkonsa hännille tipahtanut BFC lähtee kohti lauantain turnausta tilanteesta, jossa se ei koskaan aikaisemmin ole ollut. Putoamispeikko pelottelee jo lähellä ja voittoja on pakko alkaa kasaamaan, mieluiten kaksin kappalein heti lauantaina. Lohkon tilanne on äärimmäisen tiukka, kaksi voittoa ja kaikki on taas auki ja BFC pääsisi hyvistä kyttäysasemista ensi vuoden ratkaisupeleihin.

Joukkueen kokoonpano on vielä paljastamatta. Huolta valmennukselle aiheuttaa erityisesti puolustajien tilanne. Joona ja Tero ovat poissa varmuudella, Seppisesta on kuulunut huhuja että olisi poissa. Iso-Stobe on epävarma vaikean alaraaja-vammansa takia.

Toimitus tavoitti Tuomaksen torstaina: Tuomas, polvesi takia et ollut keskiviikon viimeistely treeneissä, mistä on kyse? Joo tuli vähän duunissa sekoiltua, siinä oli ne pikkujoulut ja kyl sä tiiät. Onneksi oli tänään vapaapäivä niin pystyi lepuuttamaan. Eiköhän tämä tästä, teen kaikkeni että olisin klo 10.00 kehissä mutta loppukädessä lääkäri tekee viimeisen päätöksen.

Yksi ratkaisutekijöistä turnauksessa on tietenkin joukkueen ykköskenttä josta jopa 2/3 ilmestyi viime treeneihin. Ykköskentän laituri, pistepörssiä johtava Sammy, mitä kuuluu? Joo on vähän tullut kans pyörittyä pikkujouluissa, niin ja olihan mä myös porissa tuoleja potkimassa. Kaikenlaista on ollut, mutta nyt sain uuden mailan ja focus on taas löytynyt. Pari maalia tulee varmasti.

Ehkä hieman yllättäen joukkueen jäähypörssiä johtava nahka-Ile löydettiin haastatteluun keskviikon treenien jälkeen suoraan suihkusta. Ilkka, mikä on voiton avain viikonloppuna? Tää on helppo kysymys, muistataan vaan seuraavat asiat: Pidetään pää kylmänä eikä sikailla. Muistetaan avauskuvio ja peitetään laukaukset. Voitto tai kuolema!