From Floorball Club BFC

Main: Ennakko180114

Heittopusseja ja pussiheittoja Kökkelissä

Kuudenteen turnaukseen joukkue lähtee hyvässä myötätuulessa. Voittoja on napsittu hyvällä prosentilla ja joukkueen kantavat voimat ovat olleet pelikunnossa ja pelituulella. Joukkue lähtee turnaukseen kolmella täydellä kentällisellä ja mainitsemisen arvoista on se että jokainen kenttä kykenee ratkaisemaan pelejä. Onnistumisista ollaan saatu nauttia laajalta rintamalta, mikä on aika epä-bfc-maista jos vertaa menneisyyteen. Eteenpäin ollaan siis menty mutta toivottavasti kenelläkään ei ole vielä maha täynnä, vaan nälkää riittää!

Lauantai ensimmäinen vastus on SCH III jota vastaan pelattiin tiukka ottelu joka päättyi viime kerralla meidän hyväksi 5-4. Hyvinkäältä tuleva So Called Homos III(?) tuli viime kerralla tuoreella jalalla kolmannessa erässä maalin päähän. Tällä kerralla me pääsemme tuoreena kentälle joten etu on meillä. Töppöstä toisen enteen ja torahampaat esiin, me voitetaan tää peli!

Toisessa ottelussa vastaa tulee VSS II mikä oli heittopussi edellisessä kohtaamisessa. Takit auki ja hawaji paidat päälle! Valmentajan painajainen. Saako Anssi joukkueen psyykattu ja keskittymään myös toiseen otteluun jää nähtäväksi.

Seuraa heitä:

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko180114
Sivua on muokattu viimeksi 17.01.2014 19:18