From Floorball Club BFC

Main: Ennakko180212

Elämän ja kuoleman kamppailut!

Lauantaina 18.2.2012 FC BFC räjäyttää koko Hakaniemen Arena Centerin raikuviin huutoihin, kun se murskaa vastustajansa Ranko II kello 12:00 sekä Fiban kello 15:00 tylyin lukemin.

Edellisen turnauksen ja karvaiden tappioiden jälkeen FC BFC on vetäytynyt julkisuudesta ja viettänyt medialta hiljaiseloa. Tämä oli kuitenkin vain pelkkä kulissi, sillä joukkueen valmentajan A. Kiviharjun johdolla joukkue suuntasi välittömästi Kaukasiaan Manytšin laaksoon korkeanpaikan leirille, jossa pelaajiin iskettiin voiton nälkää sekä uutta verta. Vuoristojuoksut sekä lukuisat debriefingit jopa viiden tunnin taktiikkatreenien jälkeen ovat kovettaneet joukkueen timanttiakin kovemmaksi ja joukkue onkin uudesti synytnyt kuin tuhkasta noussut Fenix-lintu konsanaan.

Valmentaja Kiviharju sekä joukkueen johtaja Halko lähettivät myös pitkäaikaisen vahvistuksen Jussi Sulinin Ruotsiin vakoilemaan rakkaan länsinaapurin salibandytreenejä naamioiden tämän tapahtuman Jussin työmatkaksi. Jussi palasi reissusta salkullinen salaiseksi tai jopa henkilösalaiseksi luokiteltua harjoittelumateriaalia mukanaan. Joukkueen johto on vahvistanut, että näillä harjoittelumateriaaleilla ja metodeilla on FC BFC:n peli muuttunut täysin. FC BFC on kokeillut uutta strategiaa pelataan kaksi ja puoli erää löysin rantein ja annetaan vastustajan tehdä maalit ja isketään tasoihin viimeisten minuuttien aikana kun ollaan 1-5 tappioasemassa ja viimeisellä sekunnilla ohi. Tämä taktiikka on osoittautunut erittäin murskaavaksi kun FC BFC voitti leikitellen lukemin 6-5 Manytšin edustusjoukkueen.

Myös joukkueen kapteeni Laine kävi keskiviikkona tutustumassa kolmannen valtakunnan salibandyn valmennusmetodeihin sekä strategioihin Helsingin Hartwall-areenalla. Laineen johdolla FC BFC on keskittynyt perjantain aikana erilaisiin MEIN KAMPF eli vapaa suomennos "BFC:n taistelu"- aiheisiin painoksiin ja hionut jo silloisen Saksan valtakunnankanslerin hyväksi havaitsemiin keinoihin joukkojen kurinalaisen toiminnan sekä tietynlaisen puhdistustoiminnan aikaansaamiseksi. Tässä tietenkin Laine haluaa painottaa, että puhdistamalla "oikealla" tyylillä maalin edustan, päästään vielä helpommin haluttuun lopputulokseen otteluiden suhteen.

Jäämme innolla odottamaan kuinka BFC:n kausi jatkuu 5-divisioonassa vielä kaudella 2013!

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko180212
Sivua on muokattu viimeksi 19.02.2012 11:18