From Floorball Club BFC

Main: Ennakko181210

Murtuuko Ratiopharm Areenan kirous??

FC BFC:n rahnaiset sotaratsut lähtevät viimeiseen taistoon ennen joulutaukoa. Joukkueenjohtoa on puhuttanut harjoitusten osallistujakato. Tämän seikan vaikutus joukkueen otteisiin ja ryhmädynamiikkaan jää valmennusjohdon ja erityisesti maalivahti-valmentaja Seppo Myllymäen leveiden hartioiden kannettavaksi.

Ratiopharm areenan liukas alusta teki edellisessä turnauksessa tällä kaudella tepposet BFC:n joukkueelle. SK Jyräys vei ensimmäisessä pelissä joukkuetta kuin pässiä narussa ja toisessa pelissä Ruma tarjosi joukkueen nimen mukaisella pelitavalla katkeraa kalkkia otteluun takki auki lähteneille BFC-urhoille vieden niukan, mutta ansaitun voiton pelistä.

Ensi turnauksessa vastaan asettuvat kivenkovat OJY2 ja Hyry. Näistä erityisesti sarjakärjessä oleva Hyry on kunnostautunut puolustuspäässä päästäen vain 18 maalia kuudessa ottelussa. Tämän valossa otteluihin on lähdettävä vahvasti oman puolustuspelaamisen kautta ja haastettava vastustajaa rohkeasti 1-1 tilanteissa ja luotava riittävästi paikkoja. Erityistä tason nostoa odotetaan 2. ja 3.kentiltä, jotka ovat kauden aikana usein jääneet unten maille ykköskentän hoitaessa vastuun hyökkäämisestä. Ykköskentän avainpelaajien Samin ja Nikon ollessa poissa nähtäväksi jää vastataanko tähän huutoon millään tavalla.

Seuraa heitä:

Seppo Myllymäki, parhaana päivänä virtuoosimainen maalivahti, jonka jalkojen kunto on ollut huolenaiheena koko kauden ajan.

Marttin Herranen Tulisieluinen puolustaja, joka on kunnostautunut sekä hyvässä että pahassa. Mukana aina kun tapahtuu ja suu käy nopeaan.

Antti Halko Gasellinomaisen liikkeen omaava Powerforward, joka pelaa tunteella ja taidolla sääntöjen rajamailla.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko181210
Sivua on muokattu viimeksi 17.12.2010 23:59