From Floorball Club BFC

Main: Ennakko190108

6. Turnaus - Hakaniemi

Launtaina 19.1.2008 pelattavaan turnaukseen FC BFC lähtee pahasti siipirikkoisena. Puoli joukkueellista pelaajia on poissa ja joukkue saa kasaan parhaassa mahdollisessa tapauksessa kaksi täyttä kentällistä.

Puolustusta johtaa kokenut kapteenimme Mikko Björklund ja varmuutta takalinjoille tuovat pitkän linjan profiilipuolustajamme Antti Kauttu sekä Jr. Ottela. Myös joukkueemme kovimman lyöntilaukauksen omaava Sami Lajunen esiintyy toisessa ottelussa tuoden merkittävän lisän etenkin ylivoimaamme.

Hyökkäystä johtaa kokeneet hyökkääjämme Simo Huotilainen ja Antti Halko. Myös allekirjoittaneelta, eli Lefalta odotetaan tehoja. Kakkoskenttään tuovat oman lisänsä hyviä otteita avausturnauksessa esittänyt Niko. Myös Sashalta odotetaan vähintään kahta tehopistettä turnauksesta.

Vastustajamme turnauksessa ovat Makkabi ja Tenu. Makkabille hävisimme kauden avausottelun lukemin 5-7 tiukan väännön jälkeen. Tenun sen sijaan voitimme 5-0, kun vastustaja oli peluuttanut lisenssittömiä pelaajia. Itse peli päättyi tasatulokseen 5-5. Sepi pelasi siis kyseisessä ottelussa kauden ensimmäisen "nollapelinsä". Siitä olen saanut kuulla jo muutamaan otteeseen.

Turnauksessa pärjäämme, mikäli puolustusasenne on kohdillaan. Uskon, että uudet pelaajamme tuovat sitä kaivattua taitotasoa joukkueeseemme. Otteluista etenkin Makkabi tulisi voittaa, jonka kanssa pelaamme samoista sijoista sarjan keskikastissa. No lauantaina nähdään.

Seuraa heitä:

  1. 55 Simo Huotilainen - on erittäin tärkeässä roolissa, kun tuloksellisesti kauden ykkössentterimme Jyrki Laine puuttuu vahvuudestamme. Simolta odotetaan siis tiukkaa puolustustaistelua sekä muutamaa syöttöpistettä kaupan päälle.
  2. 66 Antti Kauttu- Lyhyesti ja ytimekkäästi. Kauden avauspistettä odotellessa ja samalla tältä kaverilta odotetaan virheetöntä puolustuspeliä.
  3. 69 Seppo "Sepi" Myllymäki. Pidä nyt se nolla jo vihdoin. Johan sitä on koko kausi odotettu. Siis oikea nollapeli...
Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko190108
Sivua on muokattu viimeksi 18.01.2008 20:35