From Floorball Club BFC

Main: Ennakko190211

Pakollinen ennakko

BFC:n taival kivenkovassa V-divarissa jatkuu lauantaina. Kuviot viimeisteltiin kuntoon ja kroppaa laitettiin likoon turnausta edeltävissä treeneissä. Lööpeissä pyöri huhuja että Antti Seppinen oli hehkuttanut treenejä vuoden parhaiksi! Joukkueessa on kova kilpailu pelipaikoista ja se näkyi myös harjoituksissa, nokkapokkia ja kyynerpäitä tarjoiltiin puolin ja toisin. Pelipaikkana lauantaina toimii meidän kaikkien tuntema Ratiopharm-Areena, joten eksyminen ei ole hyväksyttävä syy myöhästymiselle.

BFC on RUMA!

Tätä ottelua koko joukkue on odottanut siitä lähtien kun "uunoilta" tuli tattiin 3-4 viimeksi kun joukkueet kohtasivat. Viime turnauksessa uunot scoutattiin koko joukkueen voimin ja heikkoudet ja vahvuudet ovat tiedossa. Viimeksi BFC lähti otteluun takki auki ja tulos oli sen mukainen, nähtäväksi jää jos joukkue on ottanut opikseen ja että asenne on heti aamutuimaan kohdallaan. Rumat Uunot tuskin herää ajoissa ja pula vaihtomiehistä johtaa ylijuoksuun, 7-3 BFC:lle.

BFC - TKB

Viime kerralla kun joukkueet kohtasivat lopputulos oli BFC:lle mairitteleva 3-2. Mutta voitto ei tullut helpolla. Seppo käytti kaikki oljenkorret mitkä oli käytettävissä ja voitto napsahti tilille. Voitto ottelusta ei tule helpolla tälläkään kertaa, varsinkin kun BFC:llä on jo ottelu alla ja vatsa täynnä ranskalaisia ja hampurilaisia. BFC:n valmentajalla onkin täysi työ pitää joukkue keskittyneenä ja katsoa että kaikilla on sama palautusjuoma. Lopputulos: Tasuri.

Seuraa heitä:

Hesburgerin jono: Otteluiden välissä on toivottavaa että tässä jonossa ei näy yhtään BFC:n peluria!

Ratiopharman lattia: Luistimet vai sisäpelikengät??

Antti Halko: Huikeassa vireessä oleva laitahyökkääjä. Pisteitä on tullut tasaisen varmasti ja laukaus lähtee nykyisin HETI. Jatkaako huikeaa pisteputkeaan?

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko190211
Sivua on muokattu viimeksi 02.03.2011 10:18