From Floorball Club BFC

Main: Ennakko201110

BFC hakee järkeä toimintaansa TKB:tä ja SaVea vastaan

TKB-BFC

Lauantai-päivän avausottelussa BFC saa vastaansa TKB:n, joka on sarjataulukossa erinomaisesti neljännellä sijalla saavutettuaan neljästä ottelusta neljä pistettä. BFC:n kriisinomainen kauden alku on tuonut vasta kolme pistettä plakkariin. TKB on lohkossamme eniten maaleja tehnyt joukkue, joten joukkueen hyökkäyspeliin on suhtauduttava asianomaisella vakavuudella. Onkin mielenkiintoista nähdä, valitseeko BFC taktiikakseen ottelussa upporikas tai rutiköyhä -taktiikan vai epävarmemman noppavitosalakolmio -taktiikan. Osuu sitten valinta kumpaan tahansa, odotettavissa on erittäin mielenkiintoinen ottelu, jossa alun merkitys on suuri etenkin BFC:n piskuiselle sissilaumalle. Otteluun oman mielenkiintonsa tuo myös Seppo Myllymäen paluu maalin suulle epäselvien loukkaantumisten jälkeen. Kaiken kaikkiaan ottelussa nähdään varmasti sisuuntunut BFC -joukkue edellisturnauksen katastrofin jälkeen.

BFC lähtee otteluun seuraavin kentällisin:

1. Sami-Niko-Jokke--Marttin-Kimi 2. Daniel-Joni-Halko--Ottela-Tofi 3. Robbe-Jyrki-Pekka--Ilkka-Seppinen

Lyhyt analyysi kentällisistä:

- Ykkösketju. Ketjulta odotetaan kovaa tulosta koko viisikolta. Ketjun hyökkääjät alisuorittivat viime turnauksessa pahemman kerran, vaikka ajoittain yritystä olikin. Pakkiparissa Marttinilta odotetaan pallollista johtajuutta ja Kimiltä hyvää oman pään peliä sekä kummaltakin hermojen kurissa pitämistä. Ykkösketjun ehdottomana vahvuutena on hyvä liike, taitotaso sekä selvät roolit.

- Kakkosketju. Ketjulta odotetaan ennen kaikkea vahvaa ja yksinkertaista taistelevaa peliä, jossa taituruudet jätetään vähiin. Kaikki tehdyt maalit ovat plussaa. Ketjun hyökkäyskolmikko on pelannut vähän yhdessä, joten kysymysmerkin luo ilmoille se, miten toimii yhteispeli. Pakkipari on myös mielenkiintoinen. Molemmilta löytyy hyökkäysvoimaa, mutta miten homma toimii omassa päässä? Pakkiparin ehdoton vahvuus on pallollinen osaaminen taitotasoltaan hieman heikomman hyökkäyskolmikon takana.

- Kolmosketju. Tälle ketjulle ottelun ehdottomasti tärkein teema on oman pään peli. Nolla omissa on tärkein asia ja tehdyt maalit ovat kaikki plussaa. Hyökkäyskolmikon roolit ovat selkeät. Robbe pitää vauhtia yllä, Jyrki rakentaa ja Pekka rauhoittaa peliä. Pakkipari on myös tasaisen varma. Ilkka rakentaa peliä Seppisen keskittyessä mies miestä vastaan vartiointiin.

BFC-SaVe

Toisessa ottelussa kohtaamme SaVen eli Saatanan Venäläiset. Vastustajan joukkueen nimi kertoo joukkueesta tärkeimmän, mutta tilastonikkareille kerrottakoon, että joukkue on lohkossa kolmantena neljällä pisteellä ja erittäin huomionarvoista on, että joukkue on päästänyt vain 11 maalia neljässä pelissä. Joukkueen hyökkäysvoima ei ole ollut kovin erikoinen, joten vastustajan pitäisi sopia hyvin BFC:lle. Otteluun oman pelkotilansa luo se seikka, että miten SaVen pelaajien hermo kestää, jos russkaja vodka loppuu kesken pelin?

Seuraa heitä

Seppo Myllyniemi. "Suppo" palaa maalille vaikean ja traumaattisen loukkaantumisensa jälkeen. Johdattaako joukkueensa voittojen tielle?

Sami Lajunen. Sami osoitti pirteää peliä otteluita edeltäneissä treeneissä. Mieheltä odotetaan nyt suuria tekoja hyökkäyspäässä? Lunastaako odotukset?

Tuomas Ottela. Tuomas on treenannut koko viikon kovaa ja uhonnut tekevänsä tuhojaan lauantaina. Tekeekö Tuomas tuhoja, missä ja kenelle? Se selviää vaan saapumalla otteluun paikan päälle!

Tulosvetoveikkaukset rahapulassa oleville:

TKB-BFC 3-5 BFC-SaVe 4-2

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko201110
Sivua on muokattu viimeksi 18.11.2010 17:30