From Floorball Club BFC

Main: Ennakko221109

4. TURNAUS - BFC KOHTI UUTTA NOUSUA?

Ennen neljättä turnausta joukkueemme keskuudessa on ollut paljon spekulaatioita tulevaisuudesta. Onko nousumahdollisuudet jo menneet? Miksi puolustus vuotaa kuin seula? Miksi joukkueemme hyökkääjät eivät saa mistään sisään? Näihin kaikkiin kysymyksiin saamme toivottavasti vastauksen tulevana sunnuntaina. Hyvin yksinkertaisesti: "joukkueemme tarvitsee ehdottomasti 4 pistettä, jotta nousuhaaveita voidaan pitää yllä"

Avausottelussa vastaan tulee sarjan paskin joukkue Pallokeisarit ja ehkä myös sarjan paras puolustava hyökkääjä "Kärppä". Tämän takia joukkueemme todennäköisesti asennoituu peliin varma voitto mielessä ja lopputuloksena on joku nihkeä 5-5 tasuri. Tältä pelilta odotan itse henkilökohtaisesti Diili-Antin divisioonauran avausmaalia. Eli itse aion tehdä, kuten Tappara tekee tällä hetkellä Ojasen kanssa, hakea väkisin syöttöä Seppiselle, jotta avausmaali näkee päivänvalon ja sitä kautta myös maailman ihanimmat tuuletukset.

Toisessa pelissä vastaan asettuu perinteinen BFC:n tappaja Raitakissat. Onneksi vastustaja asennoituu peliin ylimielisesti ja Halko on uhonnut etukäteen ratkaisevansa pelin niin sanotulla "perse edellä maalille" -suorituksella. Tästä pelistä ennustan meille 8-7 voittoa. Seppo imee kolme helppoa, mutta vastaavasti syöttää 4 maalia. Kaiken kaikkiaan turnauksen anti on loistava, koska Seppinen tekee avausmaalinsa.

Seuraa heitä:

Seppo Myllymäki: Jääkö jalka toiselle tolpalle, kun mies liikkuu toiselle?

Antti Halko: Toimiiko perse-edellä-maalille taktiikka?

Joni Väisänen: Jos tulee paikalle, niin uskon ketsuppipullon aukeavan tehopisteiden osalta.

P.S. Jos tosissaan otetaan niin joukkuepuolustuksen toimiessa voitamme molemmat matsit varmasti. Mutta jos päästetään 7 maalia, niin se on vaikeampaa...

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko221109
Sivua on muokattu viimeksi 20.11.2009 18:58