Floorball Club BFC
Ennakko 230208

FC BFC TOSIPAIKAN EDESSÄ!

Huomenna lauantaina 23.2 Hakaniemen Arena Centerissä pelataan tärkeistä pisteistä.

BFC on jälleen isojen haasteiden edessä. Viime turnauksen nollasaldo vajaalla joukkueella on vielä tuoreessa muistissa. Nyt vastassa ovat vielä kaksi ennakkoon kovempaa joukkuetta.

BFC kohtaa kello 13.00 alkavassa ottelussa sarjakärjen tuntumassa olevan Ottopojat. Vastustaja pelaa aktiivista fyysistä peliä. Edellisessä kohtaamisessa se oli joukkueellemme myrkkyä ja tuloksena oli selvä tappio.

Päivän toisessa pelissä, joka alkaa klo 17 on vastassa Liigavarvas. Joukkue on ennakkoon hieman heikompi, mutta pisteiden saamiseksi kaiken pitää onnistua. Liigavarvas on pelannut tasaisen kauden ja kuuluu sarjan ylempään keskikastiin.

Myös huomisessa, eli kauden kahdeksannessa turnauksessa BFC on varsin vajaalukuinen. Poissa on joukkueen paras maalintekijä Jussi "Lefa" Sulin. Lefa laittoi ulkomaanmatkan todella tärkeän turnauksen edelle. Ilkka kärsii kuumeesta, eikä valitettavasti pysty pelaamaan. Myös Sami Lajunen kärsii vielä jalkavaivoista. Nyt muusta joukkueesta tarvitaan esiinnousuja paikkaamaan tärkeiden avainpelaajien jättämiä aukkoja.

Joukkueen rivejä saattaa myös harventaa Blues-HPK ottelu, joka alkaa klo 17.

Tämän vuoden kolmannen turnauksen tärkein teema ja tavoite tulee joukkueellammw olla sitoutuminen. Nyt jokaisen pelaajan on sitouduttava tekemään parhaansa kentällä, eikä myöhästymisiä ja viivästymisiä voi hyväksyä. Paikalla on oltava huomenna klo 12.00. Viimeisissä turnauksissa on ollut sitoutumisen puutetta. Joukkue on joutunut pelaamaan todella vajaalla miehistöllä. Se ei ole voinut olla vaikuttamatta otteisiin. Nyt jokaisen pelikuntoisen pelaajan on oltava henkisesti ja fyysisesti täysillä pelissä mukana.

BFC vaihtoi vuodenvaihteessa valmentajaa. Seppo Myllyniemi on tuonut joukkueeseen positiivista peli-ilmettä. Sepon tärkein teema on ollut tuoda uutta virettä joukkueeseen ilon kautta. Palaute on ollut positiivista ja kannustavaa. Pelitaktiikka on myös aikaisempaa aktiivisempi ja joukkueemme pyrkii nopeisiin hyökkäyksiin ja karvaus aloitetaan jo ylhäältä vastujan hyökkäysalueelta.

Seppo on keskittynyt myös joukkueen taktisten kuvioiden hiontaan. Erityisesti erikoistilanne pelaamiseen on keskitytty viime harjoituksissa. Vielä on auki kuinka hyvin 69 toimii tositilanteessa. Toivottavasti kaikki muistavat harjoitellut kuviot.

BFC lähtee hakemaan turnauksesta lisää pisteitä. Siihen päästään nöyrällä ja sitoutuneella asenteella.