From Floorball Club BFC

Main: Ennakko230213

Arvokisat jatkuvat

Lauantaina 23.2.2013 pelataan Ruskeasuolla jälleen kutkuttavan jännittäviä Arvokisoja (6-divisioonan 3-lohkoa). FC BFC pitää Arvokisojen piikkipaikkaa kahden pisteen erolla toisena olevaan Uglyesiin. Taistelu kahdesta kärkisijasta on tiukkaa, sillä viisi parasta joukkuetta ovat kaikki neljän pisteen sisällä. BFC:n kannalta turnaus on tärkeä, pisteitä olisi otettava nyt, jotta kärkipaikka pysyisi hallussa. Nousun (Arvokisojen ylemmälle tasolle) eteen on tehtävä töitä, eikä auta ruveta leijumaan, vaikka tämänkertaiset vastustajat Red Stars II ja Indians IV eivät sarjataulukossa juhlikaan. Ensimmäinen vastustaja Red Stars II kaatui kauden ensimmäisessä kohtaamisessa 6-1, mutta voitti kuitenkin tammikuussa BFC:n viime turnauksessa kaataneen Pandat puhtaasti 4-0.

Toinen vastus Indians IV on sarjassa viimeisenä, mutta on väläytellyt nousukuntoa voittamalla kolmesta viimeisestä ottelustaan kaksi. Lisäksi joukkueen kokoonpano on vaihdellut laidasta laitaan, ja on syytä olettaa että BFC:tä vastaan marssitetaan paras mahdollinen miehistö.

BFC on onneksi alkanut viime aikoina alkanut löytämään kadoksissa ollutta itseluottamusta, joten Ruskeasuon sinisillä kentillä nähtäneen peli-iloa säteilevä FC BFC, joka ei pienistä säikähdä. Kenenkään ei auta alkaa tuijottamaan kuitenkaan sarjataulukkoon vaan keskittymisen on oltava niin kliseemäisesti kuin vain mahdollista omassa tekemisessä.

Seuraa heitä:

Antti Halko: Pöytälätkämäisesti omaa laitaansa hinaava härkämäinen oikea laituri oli maanantain treeneissä ilmiömäisessä vireessä jouduttuaan pelaamaan muitakin paikkoja. Miltä pelipaikalta löytää itsensä, ja löytääkö omasta mielestään kadoksissa olleen maalijyvän? Vai ryhtyykö mies syöttökoneeksi, tai kenties pyyteetöntä näkymätöntä likaista työtä joukkueen eteen tekeväksi työhäräksi?

Pekka R: Junnukentän laituri on parantanut kauden mittaan otteitaan niin kärpäspaperimaisena karvaajana kuin maalivahtinakin. Siivittääkö jälleen kentällisensä liekkeihin ja latooko itsekin vaihteeksi muutaman häkin?

Mikko: Kannattaa varoa tämän miehen jalkakikkoja.

Polle: Miten hevoslihaskandaali vaikuttaa peliesityksiin?

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko230213
Sivua on muokattu viimeksi 22.02.2013 13:32