Floorball Club BFC
Ennakko 231010

Verta, hikeä ja kyyneleitä!

Toinen turnaus kolkuttelee jo ovella ja kaikkien on suunnattava katseet lauantaille. Valmennusjohdosta on tullut tiukkaa ohjeistusta pelaajille valmistautumiseen liittyen ja johto odottaakin, että jokainen BFC:n pelipaitaa kantava on lauantaina täydellä sydämellä Tapiolan uudistuneessa "hornankattilassa" hereillä, tankattuna ja voitontahtoa uhkuen (tankkauksella ei tässä yhteydessä viitata "PATAÄSSÄSSÄ" haalittuun dopingiin.).

Ensimmäisessä ottelussa kentälle astelee sarjakärki SK Jyräys. SK Jyräys teki avausturnauksessa hakkelusta MasKi:sta, jonka kanssa FC BFC pelasi erittäin nihkeän tasurin. Valmennusjohdon mielestä tämä oli kuitenkin 5.divarin avausottelu, joka ei kerro koko totuutta, sillä SK Jyräys pelasi seuraavan ottelun tasan, niinkin vaatimatonta joukkuetta vastaan kuin OJy 2 (Otaniemien Jyllääjät). Tarkan skouttauksen tuloksena valmennusjohto on tehnyt myös merkittävän havainnon vastustajan heikkoudesta, SK Jyräys etsii itselleen maalivahtia ja kaikki vähänkin pallon eteen uskaltavat pyydetään laittamaan hakemusta SK Jyräyksen nimenhuuto-palstalta. Kaikesta ennakkomateriaalista huolimatta jokainen BFC:läinen joutuu laittamaan itsensä likoon ja taistelemaan joka pallosta kuin Diili-kilpailijat Hjalliksen ex-vaimosta. Ottelusta ei tule helppo, mutta hyvällä joukkuepelillä ja tiiviillä puolustussumpulla pisteet jäävät BFC:lle.

Lauantain toisesta kohtaamisesta tulee toivottavasti huomattavasti helpompi. Vastaan astelee sarjajumbo Ruma, joiden pelipaidat ovat aiheuttaneet hämmennystä, itkua, pahoinvointia ja hilpeyttä. Ruman pelaajat pelaavat, ehkäpä Turhapuroa kunnioittaen, verkkopaidoissa, joissa pelaajien trimmatut vartalot pääsevät oikeuksiin (toisilla enemmän, toisilla vähemmän). Huomattavasta mieskauneudesta huolimatta BFC:läisten on lähdettävä otteluun voittajina ja pelattava kotiin varmat pisteet, muuten sarjanousu haaveet saavat suuren kolauksen, Matikaista lainaten: " Jos homma ei kiinnosta, pelaaja voi lähteä helvettiin!"

Seuraa heitä:

ALAKOLMIO- BFC on harjoitellut paljon alakolmio lähtöjä, joita toivottavasti nähdään myös lauantaina. Lähdöt ovat harjoituksissa näyttäneet hirveältä, mutta odotettavissa on pelisykkeen tuomasta paineesta käsittämätön määrä virheitä tai uskomattomia kuvioita. Jäämme innolla odottamaan mitä tapahtuu.

Paita ja Peppu-trio - ensimmäisessä turnauksessa BFC:n kakkoskenttä oli pisteellisesti tasaväkisempi kuin normaalisti pistelinkona toiminut ykkönen. Etenkin ykkösessä pelaavan "Usain Boltin" vedot olivat käsittämättömän surkeita, useita tyhjästämaalista vetoja ohi, pallon pölyjen pyyhkimistä ja kentän luuttuna toimimista harrastaneelta Jokelta odotamme tason normalisoitumista (9 maalia/peli).