Floorball Club BFC
Ennakko 241107

Aika puhdistaa kasvot

Kotiturnaus päättyi FC BFC:n kannalta pettymykseen kahden selvän tappion jälkeen. Jälkipyykit on kuitenkin jo pesty ja on aika suunnata katseet tulevaan. 24.11 BFC matkustaa Ruskeasuon uuteen Arena Centteriin, jossa vastaan asettuu kolmantena majaileva PU-58 ja yhden sijan BFC:tä ylempänä oleva ECG III. Kovat väännöt on taas luvassa, nyt vaaditaan sitä asennetta. Tässä lohkossa ei tule pistettäkään puoli valoilla, joten jokainen voi siirtää perjantain baarireissut lauantaille.

Pelillisistä asioista en viitsi kirjoittaa. Jokainen tietää mitä pitää parantaa, jos ei, niin lukekoot Jannen pelikirjaa.

Joukkue on treenannut hyvällä asenteella viime viikot ja hakee kuntoa pitkään kauteen. Profiilipuolustaja Lajunen on kuntouttanut jalkaansa hyvin ja on lauantaina täydessä kunnossa. Kokoonpanosta puuttuu vielä Pesonen ja Peter.

Tietoa uudesta areenasta: http://www.arenacenter.fi/?id=ruskeasuo

Seuraa heitä

#55 Simo Huotilainen Italiasta Suomeen palanneella hyökkääjällä on vain yhdet harjoitukset alla joukkueen kanssa. Miten Simo pääsee takaisin pelirytmiin? Onko tatsi vielä kunnossa? Löytyykö vanha maalivainu? Lauantai näyttää.

#69 Seppo Myllymäki Tuo Pohjanmaan lahja espoolaiselle salibandylle tulee olemaan ratkaisevassa roolissa BFC:n saalistaessa pisteitä. Hyvät refleksit omaava maalivahti on näyttänyt jo osaamistaan ja tulee lauantainakin näyttämään mikä on miehiään. Ensimmäinen nollapeli on vielä saavuttamatta.