From Floorball Club BFC

Main: Ennakko260113

Kenen kasetti kestää, kuka provosoituu, kenellä on herneet nenässä?

Vuoden toiseen turnaukseen BFC lähtee edelleen kohtuullisista asemista, mutta joukkueen viime aikaiset otteet tuovat tummia pilviä fläppitaulun ylle. Joukkueen ollessa divarissa omassa lohkossa kuten myös aluedivarissa lähes pitelemätön, on pahimmaksi vastustajaksi osoittautumassa joukkue itse. Viime turnauksessa CyKolle hävitty tasapeli johtui täysin keskittymisestä epäoleellisiin asioihin. Tuomaritoiminta puhuttaa aina, mutta CyKo pelissä se maksoi voiton. Toivottavasti tulevassa turnauksessa jokainen pelaaja keskittyy vain ja ainoastaan peliin ja jättää tuomaritoiminnan arvostelun ottelutauolle. Toistaiseksi tämä ei ole pysyvästi onnistunut vaikka asiaan on puututtu valmennuksen, kapteeniston ja jopa Jusan toimesta. Aluedivarin ottelussa Vantaan Vetoa vastaan pääsimme seuraamaan vastaavia tapahtumia toiselta kantilta vastustajan keskittyessä täysillä tuomareihin eikä itse peliin (tämän seurauksena voitto irtosi lopujen lopuksi helposti)

Turnauksen ottelut ovat parhaimmillaan BFC:n näytöstä edellisten kohtaamisten malliin. Silloinhan Fiat Pandat sai käkättimeen 5-3 ja Snakkesit vielä pahemmin 9-3. Kunhan jalka liikkuu heti avauspallon pudotuksesta ja pahemmilta itku-potku-raivareilta vältytään on pelit voitettu jo etukäteen - muussa tapauksessa on taas hävittyjä tasapelejä varmasti tiedossa.

Viime turnauksessa sivuttiin kauden virallista katsojaennätystä (katsojamäärä merkitty siis ottelupöytäkirjaan) ja vastaava yleisöryntäys saattaa hyvinkin olla mahdollista. Ottelua seuraamaan tuleville kahdelle katsojalle siis vinkiksi seuraavia pointteja. Kannattaa seurata BFC:n puolustajien toimintaa. Tähän liittyy monta mielenkiintoista tekijää.

Ja näiden lisäksi onko raportti yhtä tasokas kuin tämä ennakko?

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko260113
Sivua on muokattu viimeksi 25.01.2013 17:45