Floorball Club BFC
Ennakko 271007

Kauden ensimmäisen voiton metsästys

Lauantaina 27.10 klo 10:00 jatkuu BFC:n divarikausi. Joukkue hakee raivoisasti kauden avausvoittoa ja täyttä pistepottia. Avausturnauksen niukkaan tappioon ja voitettuun tasapeliin (viime hetken tasoitus ilman maalivahtia) haetaan jatkoksi kahta selkeää voittoa.

Tulevan turnauksen ennakkoasetelmat ovat osittain paremmat kuin ensimmäisen. Suurin helpotus joukkueelle lienee turnausvastuun siirtyminen pois BFC:ltä. Haastetta tosin lisää muutaman avainpelaajan poissaolo pelaavasta kokoonpanosta. Kaikesta huolimatta BFC lähtee otteluihin selkeänä ennakkosuosikkina. Asetelmasta johtuen joukkueen asenne onkin avainasemassa turnauksen otteluissa. Jos se ei ole kohdallaan, voi otteluista tulla hyvinkin vaikeita.

Seuraa heitä:

  • #68 Jussi Sulin. Kultaranne Sulin napautti heti kauden avauksessa neljä maalia, joka on toki Jussille varsin vaatimaton määrä. Kauden ollessa vasta aluillaan syöttöpisteitä ei Jussilta vielä odoteta, mutta puolisen tusinaa häkkiä kultaranteelta on, asenteen ollessa kohdillaan, lupa odottaa.
  • # YV-kentällinen. Alivoiman suoriutuessa omasta tehtävästään avausturnauksessa lähes täydellisesti suurimmat odotukset kohdistuvatkin yv-peliin. Pelaajien päästessä kauden edetessä yhä paremmin sisään omiin rooleihinsa on yv-pelin tuloksellisuuteen varmasti tulossa huimaa parannusta.

PS: BFC:n matalanpaikan leiri onnistui hyvin, vaikka joukkueen edustuksen aikatavoite Amsterdamin maratonilla ei aivan täyttynytkään. Osallistujien yhteenlaskettu keskiaika painui niukasti yli tavoitellun 3:30:n ollen lopulta hieman alle 3:45. Positiivista oli kuitenkin uuden osallistujaennätyksen tekeminen ja kaikkien juoksijoiden positiivinen fiilis urakan jälkeen.