Floorball Club BFC
Ennakko 280913

Uusvanha vitosdivarihaaste käyntiin

Yhden välivuoden jälkeen korskea FC BFC tekee paluun vitosdivariin. Vitosdivarin salibandyä seuraaville esitellään joukko vanhoja ja uusia tuttavuuksia ja onpa matkasta sitten viime näkemän pudonnut jokunen hiippailijakin pois. Sinänsä surkea tilanne, koska joukkue on nyt vain yhden Antin varassa aiemman kolmen sijaan. Saa nähdä paikkaako kaksi Mikkoa kolme Anttia? Näiden karvattien lisäksi esitellään FC BFC:n uusi aiempaa tuloksekkaampi pelitapa, joka taannee helposti pääsyn divisioonan kärkikahinoihin.

Turnauksen ja kauden avaavassa ottelussa saa vastuujoukkue FC BFC vastaansa munamiehet eli SC Melan. Heppituntumaa lienee siis luvassa, joten tuplakalsarit jalkaan. Illan päättävässä ottelussa vastassa on mitä ilmeisimmin keskiketterää juovat Satin Circus yhtyeen harrastelija säbääjät eli SCH III. Tämäkin vaikuttaa kontaktipeliä pelaavalta joukkueelta. Asiantuntevaa ja asiallista analyysiä tässä lienee jo riittämiin, joten sitten asiaan eli seuraa heitä, eikun meitä...

  • Sikapojat ja kaljakorit, Ile ja Stobe ovat luvanneet kumpikin korin kepua saunailtaan, jos heille jommalle kummalle tulee enemmän kuin yksi jäähy kauden aikana - siis Olvia kiitos!
  • Markus ja sen lapa, meneekö kaikki taas yli? Onko siis aina parempi syöttää?
  • Kyy a.k.a Jokke, joko alkaa napsua vedot kohdilleen vai kilpaileeko Markuksen ja Stoben kanssa yli- ja ohilaukauksien määrässä?
  • Jykä, vieläkö pappa pysyy vauhdissa? Onko parempi laukoa vai olla laukomatta?

ja lopuksi päätämme ennakon sanaan Whisky, koska keskiolut jo mainittiin...