Floorball Club BFC
Ennakko 290314

Viimeiset hitaat?

FC BFC lähtee kauden viimeiseen turnaukseen sarjan neljänneltä sijalta. Joukkueen nousuhaaveet kaatuivat viimeistään viime turnauksen jälkeen, kun ero viimeiseen play-off paikkaan karkasi saavuttamattoman viiden pisteen päähän.

Panosta turnauksessa riittää kuitenkin yksilötasolla, kun BFC:n Markus Mustonen kamppailee koko lohkon pistepörssin voitosta, kun eroa kärkeen on ainoastaan yksi piste. Kyseessä on myös kauden kaksi viimeistä ottelua, joten nyt on pelaajien viimeinen tilaisuus ennen saunailtaa antaa näyttöjä joukkueen johdolle ensi kautta ajatellen.

Masalassa vastaan asettuu lohkon kaksi kovinta joukkuetta SK Jyräys ja EST. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet erittäin tasaisia ja odotettavissa onkin kaksi todella kova tempoista ottelua. BFC pyrkii vastaamaan vastustajien liikkeeseen lähtemällä otteluihin täydellä neljällä kentällä, jalkoihin joukkue ei huomenna siis ainakaan tule kaatumaan. Huhupuheiden mukaan osa joukkueesta on ollut valmistautumassa turnaukseen Rauman korkeanpaikanleirillä ja porukan pelikunto huomenna on täysi arvoitus.

Onnistumisen A ja O on huomenna kuitenkin joukkue- ja ennen kaikkea viisikkopeli. Mikäli BFC pystyy pitämään pakettinsa kasassa, on joukkueella erittäin hyvät mahdollisuudet päättää kausi tyylikkäästi kahteen voittoon.

seuraa heitä:

Mikko M: Kakkoskenttää luotsaava, tunnollisesti molempiin suuntiin pelaava sentterin prototyyppi on jälleen suuressa roolissa.

Markus: BFC:n Justin Biebermäisen sulavaliikkeinen sentteri kamppailee koko lohkon pistepörssin voitosta, tuleeko tehoja vai murtuuko paineen alla?

Krisu: Verorajalla rapakon takaa BFC:hen palannut monipuolinen hyökkääjä on pelannut kauden aikana sekä keskellä, että laidassa. Kuinka valmennusjohto roolittaa tällä kertaa?