From Floorball Club BFC

Main: Ennakko291108

Selkä seinää vasten voittoja hakemaan

FC BFC:n edellinen turnaus meni täysin penkin alle. Tuloksena oli tuolloin kaksi tappiota selkein lukemin. Se jätti joukkueen siihen tilanteeseen, että käytännössä yhteenkään tappioon ei ole varaa enää, mikäli meinataan keväällä viedä "poika" Espoontorille. Jos jotain positiivista hakee tuleviin peleihin edellisistä, niin se on se, että tuon surkeammin ei voi pelit enää mennä ja on vain yksi suunta ja se on ylöspäin!

Lauantain koitoksiin lähdetään niistä asetelmista, että olemme sarjassa kuudentena viidessä pisteessä. Eroa tuohon sarjanousuun oikeuttavaan paikkaan on viisi pistettä. Vastaan asettuvat meidän isännöimässä turnauksessa ensin aamupelissä sarjakakkonen Rangers Pantterit ja iltapelissä "puusilmäporukka" eli USBEK, jolla on kasassa kuudesta pelistään säälittävät kaksi pistettä.

Ensimmäinen peli on meille todellinen haaste monessakin mielessä. Peli on aikaisin aamulla; ovatko pelaajat hereillä, miten kestämme kotiyleisön valtavat odotukset ja onko otettu opiksi viime pelien hirveistä virheistä? Lisäksi vastustaja on sarjan parhaimpia. Se on toisaalta hyvä mittari meille nähdä missä mennään. Rangers on mättänyt sarjassa eniten maaleja, peräti 63 maalia kuudessä pelissä. Siinä on haastetta kerrakseen meidän ailahtelevalle puolustukselle.

Toisessa pelissä meillä ei ole muuta kuin hävittävää. Siitä ottelusta kaikki muu kuin kaksi pistettä ja murskavoitto ovat meille häpeäksi.

Tarkaile heitä!!

Puolustus

#2 Antti Seppinen, edellisissä peleissä ollut kenties joukkueen paras pakki. Miten kestää rahastomiehen pää tilanteen? Näemmekö miehen uran avausmaalin? Vai ovatko ajatukset jo tulevan viikon ulkomaan matkassa..

Hyökkäys:

#6 Joakim Antman, Lajusen ollessa sivussa Antmanin merkitys hyökkäyspäässä kasvaa. Onko "jokke" valmis ottamaan haasteen vastaan ja johdattamaan joukkueensa kohti kultaa ja kunniaa?

Tämän ja paljon muuta näet tulevana lauantaina Esport Centerin hornankattilassa klo 10 alkaen. Muista myös 24/7 kanavapaketti sekä BFC-extra subilla klo 21.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko291108
Sivua on muokattu viimeksi 27.11.2008 21:42