From Floorball Club BFC

Main: Ennakko300111

Ja matka jatkuu

BFC lähtee seuraavaan turnaukseen sarjataulukon keskeltä, eikä täten koe nousuun tai tippumiseen liittyviä paineita vaan voi lähteä löysin rantein hakemaan pisteitä Tapiolan kotihallista.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu lohkon kolmospaikkaa hallussaan pitävä SK Jyräys, joka edellisessä kohtaamisesssa syksyllä rökitti unisen BFC:n aamuottelussa tylysti 8-2. Tällä kertaa ottelu pelataan iltapäivän puolella joka on aina sopinut BFC:lle paremmin joten tasaista vääntöä on odotettavissa.

Toisen ottelun vastustaja MasKi oli yllättää BFC:n kauden avausturnauksessa mutta on tällä hetkellä todella lähellä putoamista kutosdivariin. Turun tietotoimisto kertoo että MasKin joukkueenjohto onkin reagoinut tilanteeseen tekemällä sopimuksen hieman korkeamman divaritason pelaajan kanssa. Tietotoimisto toteaa kuitenkin että tätä ottelua ei ratkaista yksilötasolla vaan joukkuetasolla joten BFC:lle uutinen ei tuota tuskaa.

Seuraa heitä:

#31 Ilkka "Ile" Taponen Joukkueen varakapteeni on ottanut isoa roolia alkukaudesta myös pukukopin puolella. Nyt Ilkka on kuitenkin nähty useaan otteeseen Helsinki-Vantaalla menossa ties minnepäin maailmaa paremman sopimuksen perässä. Ilmeisesti raha-asioista ei olla päästy sovintoon, joten Ile nähdään edelleen BFC paidassa mutta onko ajatukset jo ulkomailla vai onko koko uutinen vain keltaisen lehdistön suoltamaa potaskaa?

#77 Antti "Antti Halko" Halko Tuplaseiska iski edellisessä ottelussa huikeat 5 maalia ja karisti samalla kaikki mahdolliset apinat selästä ja räjäytti auki sekä ketsuppi- että sinappipullot. Suoraan Söldenin korkeanilmanleiriltä turnaukseen saapuva Antti pelasi viime turnauksen ilman tuttuja suojalasejaan, nyt uudet lasit on hankittu ja nähtäväksi jää näkeekö Antti uusilla laseilla ketjukavereita avopaikoilla?

#7 Robert "Fisu" Lundell Tuore isä on ollut kokoonpanosta sivussa jo jonkin aikaa erinäisten vaivojen ja velvotteiden takia ja palaa nyt kehiin hyvin levänneenä. Yritystä varmasti riittää mutta näkyykö pelaamattomuus otteissa? Sen kertonee ensimmäiset vaihdot.

Retrieved from http://bfc.arkku.net/index.php?n=Main.Ennakko300111
Sivua on muokattu viimeksi 27.01.2011 16:46